Whirlpool UW4 F2Y WB F VADA VZHĽADU, ODRENINY

Tovar je vypredaný

Whirlpool UW4 F2Y WB F VADA VZHĽADU, ODRENINY

Kód výrobku: UW4F2YWBF_ZT11
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
No Frost mrazničky

Dôvod zaradenia do bazárového tovaru – výrobok má deformácii pravého horného rohu.

Samostaný mrazák Whirlpool UW4 F2Y WB F

Skriňová mraznička Whirlpool UW4 F2Y WB F sa pýši celkovým využiteľným objemom 175 litrov, takže v ňom vždy nájdete dostatok priestoru pre uloženie vašich potravín. Vnútri nej nájdete niekoľko užitočných funkcií, ktoré sa postarajú o kvalitu a čerstvosť uložených surovín. Pre väčšiu prehľadnosť a 100% využitie priestoru sa skladá z 3 normálnych a 1 Maxi zásuviek a 1 výklopných dvierok. Pre ľahké otváranie dverí je tu prítomný vzduchový ventil.
V prípade výpadku prúdu je mraznička Whirpool schopná udržať nízku teplotu po dobu 24 hodín.

 6. zmysel

Technológia 6zmysel spočíva v tom, že inteligentné senzory vyhodnocujú prostredie a teplotu v celom vnútornom priestore mrazničky a automaticky prispôsobujú vlhkosť a klímu. Ideálne podmienky zvláda obnovovať až päťkrát rýchlejšie ako bežná chladnička. Vďaka tomu tu bude ideálne prostredie pre skladovanie potravín, ktoré si vďaka tomu udrží čerstvosť a lahodnú chuť po čo najdlhšiu dobu

 NoFrost systém

Systém NoFrost má dve veľké výhody = zvyšuje kvalitu potravín a zaisťuje jednoduchú údržbu.Vďaka rovnomernému a dokonalému prúdeniu vzduchuv mrazničke sa znižuje vlhkosťvo vnútri a zamedzuje sa tým tvorba námrazy. Nútená cirkuláciasa stará o to, aby kvalita uchovávaných potravín bola čo najlepšia,a zvyšuje sa komfort užívania spotrebiča.

 Rýchle zmrazenie

Po aktivácii funkcie rýchleho zmrazenia sa teplota vo vnútri mrazničky zníži na najnižšiu možnú teplotu. To má za následok, že novo vložené suroviny budú rýchlo zmrazené a u tých už uložených nedôjde k topeniu. Vďaka tomu si potraviny zvládnu udržať svoju čerstvosť a originálnu chuť po čo najdlhšiu možnú dobu.V prípade veľkého nákupu zvládne spotrebič za 24 hodín zmraziť 26 kilogramov čerstvých potravín.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape