Vstavaná rúra Mora VT 547 AB

Tovar je vypredaný

Vstavaná rúra Mora VT 547 AB

Kód výrobku: VT547AB_ZT12
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Zlacnené vstavané spotrebiče

Dôvod zaradenia do bazárového tovaru – výrobok má zľahka uvoľnené madlo. 

Elektrická rúra Mora VT 547 AB

Kúpte si elektrickú rúru Mora VT 547 AB, ktorá v sebe kombinuje len tie najlepšie vlastnosti. Tento výkonný pomocník sa pýši kapacitou až 65, takže v ňom vždy nájdete dostatok priestoru, a to aj v prípade veľkej rodinnej oslavy. Regulácia teploty je do 275 ° C, takže v nej môžete pripravovať naozaj čokoľvek. Keď k tomu pridáte veľké množstvo funkcií a vylepšení – chladné dvierka po celú dobu pečenia, pre zaistenie bezpečia a maximálneho komfortu – vznikne vám nenahraditeľný spoločník. Samozrejmosťou sú aj teleskopické výsuvy, ktoré ešte viac umocnia príjemný pocit z prípravy pokrmov. Avšak, najväčšou výhodou zostáva jej nízka spotreba. Tá radí elektrickú rúru do energetickej triedy A. To znamená, že je šetrná nielen k životnému prostrediu, ale predovšetkým k vašej peňaženke.

 Funkcia samočistenia

Tiež vás už nebaví tráviť svoj voľný čas upratovaním a údržbou domácnosti? Ak áno, tak určite oceníte, že rúra Mora sa zvládne vyčistiť skoro sama. Disponuje totiž špeciálnym 30 minútovým programom EcoClean. Jediné, čo budete musieť urobiť, je naliať vodu do hlbšieho plechu, ktorý následne umiestnite do vnútorných priestorov spotrebiča, zvolíte príslušnú funkciu a je to. Pôsobením tepla vznikne para, vďaka ktorej všetky nečistoty v podobe pripálených zvyškov jedla, mastnoty či tuku, zmäknú. Potom stačí jemne prejsť vnútro spotrebiča hubkou alebo handričkou a je upratané.

 Veľké množstvo funkcií

Aby ste mohli elektrickú rúru MORA využívať naozaj pri každom varení a vždy sa dočkali len tých najlepších výsledkov, disponuje celým radom funkcií, ktoré vám to umožnia, a vy si navyše celý proces prípravy pokrmov oveľa viac užijete. Jedná sa napríklad o voľbu horného či dolného ohrevu, kde môžete aktivovať aj oba súčasne, funkciu rýchleho predhriatia, ktorá vám ušetrí veľa drahocenného času, či rozmrazovanie. V neposlednom rade určite oceníte režim pre ohrev tanierov.

 Zatláčacie gombíky

Ak sa bojíte zaobstarať si nového pomocníka do svojej domácnosti, pretože nie ste technický typ a očakávate, že strávite celý deň s nosom zaborenými v manuáli, tak určite oceníte, že ovládanie elektrickej rúry Mora je veľmi jednoduché a intuitívne. Vďaka veľkému prehľadnému displeju so zatláčacími gombíkmi sa spotrebič naučíte ovládať behom chvíľky. Všetko je intuitívne a jednoduché. Veľkou výhodou je, že výrobca si dal aj veľa záležať na tom, aby rúra pôsobila moderným a predovšetkým elegantným dojmom.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape