Voľne stojaca umývačka riadu Beko DFN 39

Tovar je vypredaný

Voľne stojaca umývačka riadu Beko DFN 39

  • Energetická třída A+++ vám zajistí velkou úsporu peněz
  • S kapacitou pro 14 sad nádobí, umyjete nádobí pro celou rodinu naráz
  • Díky přehlednému displeji už nebudete plýtvat časem při hledání správného nastavení
  • Se speciálním programem BabyProtect zajišťujícím hygienickou čistotu, se nemusíte obávat o zdraví vaše i vašich nejmenších
  • Speciální antibakteriální těsnění  brání v šíření bakterií uvnitř myčky
  • Nemusíte čekat, až se naplní celá myčka! Můžete částečně naplnit jak horní, tak dolní koš a přesto dosáhnout nejlepšího výsledku
  • Přídavné mycí rameno AquaIntense® s rotační tryskou umyje i ty nejšpinavější talíře
  • Se systémem Acrobat můžete měnit výšku horního koše myčky nádobí, i když je koš plný!
  • Autoprogram vyhodnotí stupeň znečištění nádobí a optimalizuje mycí program s úsporou vody času
  • Zanechte obav z vytopení sousedů díky ochraně WATERSAFE+

Neváhej a pořiď si perfektní lednici plnou funkcí ihned!

Kód výrobku: DFN39431W_ZT02
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Zlacnené umývačky riadu

Dôvod zaradenia do bazárového tovaru – výrobok má poškodený obal. 

Umývačka riadu Beko DFN 39431 W

Prečo umývať špinavé taniere, hrnce, panvice a ďalšie v ruke, keď si môžete zaobstarať pomocníka, ktorý to zvládne omnoho lepšie a za polovičné náklady? Skvelou voľbou je umývačka riadu Beko DFN 39431 W, ktorá vás nadchne  už na prvý pohľad. Pýši sa totiž jemným snehovým designom, ktorý sa skvele hodí do každej kuchyne a nenaruší jej ucelený vzhľad. Bez problémov sa do nej vojde až 14 súprav riadu, takže sa nemusíte báť, že by vás nechala niekedy v štichu. Na výber máte hneď z 9+1 programov a 6 teplôt. Vďaka tomu je zaistené, že sa vždy dočkáte len tých najlepších výsledkov. Táto istota je ešte umocnená inovovanou násypkou s kĺzavými dverami. Je totiž omnoho spoľahlivejšia, otvára sa bez nepríjemných zvukov a je tiež šetrnejšia. Samozrejmosťou je LCD displej s dotykovým ovládaním, pre ľahšie nastavovanie programov a detský zámok, ktorý sa postará o bezpečnosť.

 Dômyselne navrhnutý vnútorný priestor

Výrobca Beko si dal veľmi záležať na tom, aby ste vnútorný priestor mohli využiť naozaj na 100 %. Materiál, ktorý bol využitý na koše, je omnoho silnejší, čo im prepožičiava väčšiu stabilitu a vy tak na ne môžete umiestniť i ťažšie predmety, ako sú napríklad veľké hrnce. Aby bolo zaistené šetrné umývanie pohárov, disponuje spotrebič SoftTouch poťahom. Ďalej určite oceníte i flexibilnú zásuvku na príbory, ktorú môžete do spotrebiča vložiť v 5 rôznych polohách. Samozrejmosťou je tiež horný kôš Acrobatse, ktorý sa pýši 3 rôznymi polohami a bez problémov s ním môžete manipulovať, aj keď je plno naložený = SoftSlide.

 Naplánujte si svoj voľný čas

V dnešnej uponáhľanej dobe si mnoho domácností praje naplánovať svoj voľný čas do najmenších detailov. Do tohto času spadá ako odpočinok, chvíľky s rodinou, tak bohužiaľ aj upratovanie. Preto sa nie je čomu diviť, že funkcia odloženého štartusa stáva čím ďalej populárnejšia. U umývačky Bekosi začiatok cyklu môžete posunúť o pol hodiny po 24 hodín. Jednoducho naskladáte špinavý riad do spotrebiča, pridáte čistiaci prípravok, zvolíte program a čas, kedy má začať cyklus, a potom sa už o nič nestaráte.

 Odstráni aj tie najodolnejšie nečistoty 

Určite poznáte tú nepríjemnú situáciu, kedy musíte riad vrátiť späť do umývačky, pretože sa neodstránili všetky nečistoty. Našťastie, firma Beko prichádza s veľmi múdrym riešením. Jedná sa o Aqualn Tense, teda o prídavné dolné rameno. V prípade, že budete potrebovať odstrániť odolné nečistoty, ako sú napríklad pripáleniny z hrncov, alebo zaschnuté jedlo na tanieri, ktorý sa povaľoval u vašej ratolesti po posteľou, jednoducho toto rameno prirobíte na to dolné a potom sa môžete tešiť na dokonalé výsledky.

 Jednoduchá údržba

Všetky nečistoty, ktoré sa odstránia z tanierov, plechov, hrnčekov a ďalšieho riadu, ktoré vložíte do umývačky, sa zachytávajú vo filtri, ktorý musíte pravidelne čistiť, jedná sa o veľmi nepríjemnú činnosť, ktorú mnoho domácností odďaľuje a snaží sa jej vyhnúť. Pokiaľ ani vás táto údržba nebaví, potom určite oceníte, že spotrebič Bekodisponuje EverClean samočistiacim filtrom. Vďaka nemu bude potreba ručného čistenia až 4x menšia, než u konkurenčných výrobkov.

 Len tie najlepšie výsledky

Aby ste sa vždy dočkali len tých najlepších výsledkov, ale zároveň sa vaše náklady na energiu nenavýšili, disponuje umývačka Beko senzorom čistoty vody. Ten má za úlohu v priebehu celého cyklu neustále kontrolovať, či je voda vo vnútri spotrebiča čistá, či nie. Pokiaľ nezaznamená žiadne nečistoty, môže byť proces ukončený a aktivované sušenie, v prípade že je zaznamenaná, jedná sa o signál, že je potrebné s umývaním ešte pokračovať. Vďaka tomuto vylepšeniu sa tak vždy dočkáte dokonalo čistého riadu a to za minimálne náklady. Veľkou výhodou je LED osvetlenie z horného panelu, ktoré sa postará o lepší prehľad vo vnútri spotrebiča.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape