Tefal FV 9845 VADA VZHĽADU, ODRENINY

Tovar je vypredaný

Tefal FV 9845 VADA VZHĽADU, ODRENINY

Naparovacia žehlička Tefal Ultimate Pure ponúka spojenie vysokého parného výkonu s unikátnym systémom proti vodnému kameňu, takže je zárukou dokonale účinného žehlenia. Úplne nová unikátna technológia filtra mikročastíc vodného kameňa pomáha brániť vzniku usadenín alebo škvŕn od vodného kameňa pri žehlení. Premenlivý parný výkon až 55 g/min zase zaisťuje maximálnu efektivitu a obzvlášť výkonný parný ráz 240 g/min si poradí aj s najodolnejšími záhybmi.

Neváhaj akúp si profesionála v žehlení bielizne!

Kód výrobku: FV9845E0_ZT11
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Žehličky ZLACNENÉ

Dôvod zaradenia do bazárového tovaru – výrobok má odrenina na špičke žehliacej plochy. 

Mimoriadny výkon

Naparovacia žehlička Tefal Ultimate Pureponúka spojenie vysokého parného výkonu s unikátnym systémom proti vodnému kameňu, takže je zárukou dokonale účinného žehlenia. Úplne nová unikátna technológia filtra mikročastíc vodného kameňa pomáha brániť vzniku usadenín alebo škvŕn od vodného kameňa pri žehlení. Premenlivý parný výkon až 55 g/min zase zaisťuje maximálnu efektivitu a obzvlášť výkonný parný ráz 240 g/min si poradí aj s najodolnejšími záhybmi.

 


 

Unikátny filter mikročastíc vodného kameňa 2 v 1

Úplne nový unikátny systém proti vodnému kameňu s inovatívnym filtrom mikročastíc ponúka účinok 2 v 1: filter zachytáva vodný kameň a k bielizni sa dostane len čistá para. Filter mikročastíc vodného kameňa možno ľahko vybrať a vyčistiť. Doprajte si žehlenie bez starostí a s mimoriadnymi výsledkami!

 


 

Žehliaca plocha Durilium AirGlide Autoclean

Technológia Durilium AirGlide prináša najlepšiu kĺzavosť pre rýchle a jednoduché žehlenie. Zaisťuje tiež optimálny rozptyl pary pre vysoko účinné žehlenie. Katalytický povrch Autoclean vyvinutý značkou Tefal pomáha udržiavať žehliacu plochu bez škvŕn a v dokonalom stave.

 


 

Funkcia Anti-drip brání vzniku škvŕn na bielizni

Funkcia Anti-drip bráni odkvapkávaniu vody počas žehlenia a vzniku škvŕn na bielizni.

 


 

Nastavenie Automatic Steam: volí správne množstvo pary pre každý druh odevov

Vďaka funkcii Automatic Steam si nemusíte robiť starosti s voľbou správneho množstva pary. Stačí vybrať teplotu zodpovedajúcu druhu bielizne, ktorú žehlíte, a žehlička sa o zvyšokpostará automaticky.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape