Seven - ľavý roh (inari 22 sk. 3)

Tovar je vypredaný

Seven - ľavý roh (inari 22 sk. 3)

Kód výrobku: 158-0326/009

Rohová sedacia súprava z programu Seven (ľavý roh)pôsobí nadčasovo a to pre svoje jednoduché a čisté línie. Svojím prevedením sa radí k modernémutypu sedacej súpravy. Striedmosť pôsobí v tomto prípade oveľa nápaditejšie než akékoľvek výstrednosti a netradičné farebné variácie.

Čalúnenie v oblasti bedrovej chrbtice oceníte pre jedinečný komfort, ktorý vám spríjemní chvíľky relaxácie. Či už budete čítať novú knihu, sledovať obľúbený film, alebo len sedieť s priateľmi nad šálkou voňavej kávy, buďte si istí, že pohodlnosť súpravy vás bude neustále sprevádzať a vy si plne užijete každú chvíľku. Ak radi organizujete priateľské stretnutia, nie je nič lepšie ako priestranná sedačka, ktorá poskytne dostatok miesta na sedenie.

Sympatickou sa stáva nielen vďaka vymenovaným detailom, ale na vaše zmysly zapôsobí aj príjemný poťahový materiál. Použitá látka vytvorí dokonalé domácke prostredie, vďaka ktorému sa budete cítiť ako v bavlnke.

Sedacia súprava disponuje praktickým úložným priestorom, ktorý sa stane úplne nenahraditeľný. Využije ho každá domácnosť, či už sa bude jednať o uloženie posteľnej bielizne, alebo menej potrebných vecí. Možno ju tiež veľmi jednoducho rozložiť na spacie lôžko, ktoré sa bude hodiť v prípade návštev. Plocha lôžka nadobudne rozmery 200x120 cm. Pre kvalitný odpočinok nie je nič vhodnejšie než pohodlie a dostatok miesta.

 

Jednoduchosť očarí vaše zmysly a poskytne dostatok priestoru pre ďalšie interiérové kombinácie, ktoré môžu sprevádzať vycibrené dekorácie.

 

 

Výhody:

  • rozkladacia
  • úložný priestor
  • komfortné čalúnenie

Rozmery:

  • plocha lôžka: 200x120 cm

Materiál:

  • látka
  • dekor: inari 22 sk. 3

Dodávka:

  • 2 samostatné diely

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape