Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum

Tovar je vypredaný

Robotický vysavač Xiaomi Mi Robot Vacuum

  • Inteligentná navigácia
  • Vysoký sací výkon
  • Inteligentné diaľkové ovládanie
  • Dlhá výdrž batérie

 

Neváhajte a zaobstarajte si nadčasového pomocníka, ktorý bude vysávať za vás!

Kód výrobku: 17061
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

 

Plánuje trasu vysávania

Vysávač disponuje niekoľkými senzormi.Tieto senzory koordinovane odosielajú nazbierané dáta rovno do „mozgu“ vysávača – troch procesorov,ktoré medzi sebou navzájom spolupracujú a ktoré dokážu simulovať spôsob, akým premýšľa človek.

 


 

Dokonalá orientácia v akomkoľvek priestore

Každá domácnosť má špecifické členenie miestností. Ako splniť očakávania všetkých zákazníkov? Vysávač má 12 hlavných senzorov,ktoré zaisťujú navigáciu v priestore. Výška vysávača je 9,6 cm, jednoducho sa teda všade dostane a to aj pod nábytok, kam je inak ťažké dočiahnuť.

 


 

Tri samostatné procesory, inteligentnejší ako človek

„Mozgom“ vysávača sú tri samostatné procesory, ktoré pracujú podobným spôsobom ako ľudská myseľ. Navzájom spolupracujú. Synchronizovane zbierajú a spracovávajú dáta. Dokážu vytvoriť mapu miestnosti a naplánovať trasu vysávania. Vysávač je tak omnoho efektívnejší.

 


 

Špičkový algoritmus SLAM so schopnosťou predvídať

Algoritmus simultánnej lokalizácie a mapovania (SLAM) používa pre svoje vozidlá na Marse aj NASA. Používa ho taktiež Google vo svojich autonómnych autách bez vodičov. Na základe dát získaných z laserového senzoru vzdialenosti, gyroskopu, rýchlomera a akcelerometravytvorí algoritmus mapu miestnosti. Vysávač pozná svoju presnú polohu na mape a bezpečne naplánuje trasu vysávania.

 


 

Efektívny spôsob upratovania

Vysávač si plánuje trasu upratovania na základe mapy vytvorenej SLAM algoritmom. Vie, kde je rozmiestnený nábytok a vyhýba sa prekážkam. Pre väčšiu efektivitu plánuje tvar svojej trasy v tvare písmena „Z“. Toto plánovanie zaistí, že je celý priestor dokonale uprataný.

 


 

Bez starostí, vysávač sa o svoje nabíjanie postará sám

S použitím senzorov vysávač lokalizuje nabíjaciu stanicu. Po tom, čo je miestnosť povysávaná, sa automaticky vracia najkratšou možnou cestou späť do stanice. Pokiaľ v priebehu vysávania klesne batéria na 20 %, vysávač sa sám vráti do nabíjacej stanice a dobije sa na 80 %. Potom pokračuje v upratovaní presne tam, kde prestal.

 


 

Postará sa o dokonale upratanú podlahu

Robotický vysávač nie je len „šikovný“, je to pomocník v domácnosti, ktorý zaistí dokonalú čistotu.Vie sa prispôsobiť povrchu, na ktorom sa práve pohybuje a vyčistí aj medzery medzi dlaždicami.Pre efektívne vysávanie prachu je vybavený silným ventilátorom s vysokým statickým tlakom, bočnou kefou a hlavnou kefou. Hlavná kefa sa zvislo pohybuje, a tak môže byť bližšie k podlahe.

 


 

Vysávanie pozdĺž stien

Častý problém pri robotickom vysávaní je, že priestor tesne pri stene zostáva nepovysávaný. Vysávač Mi Robot Vacuumvyužíva senzor, aby pri vysávaní udržoval od steny presnú vzdialenosť 10 mm. Súčasne rýchlo rotujúca bočná kefa dôkladne vymetá priestor pozdĺž steny a zaisťuje tak vysatie všetkých miest.

 


 

Inteligentné diaľkové ovládanie

Ak sa chcete pozrieť na aktuálny stav vysávanie, stačí otvoriť aplikáciu. Aplikácia zobrazí mapu s trasou vysávania. Môžete tiež naplánovať čas vysávania, takže vás každý deň po návrate z práce bude čakať čistá podlaha. Vysávač disponuje tromi módy vysávanie - tichý, normálny a silný.V aplikácii je možné medzi nimi prepínať. Vďaka šikovnému diaľkovému ovládaniu stačí len stlačiť tlačidlo.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape