Professor DP 08

Tovar je vypredaný

Professor DP 08

Kód výrobku: DP08

Máte radi čerstvé, chrumkavé a ešte teplé pečivo? Domáca pekáreň Professor DP 08 s výkonom 800 W je vždy pripravená vykúzliť to najlahodnejšie domáce pečivo, ktoré vám dozaista zlepší začiatok dňa. České popisky tlačidiel sú veľmi vhodné a spoločne s plne automatickým systémom uľahčujú obsluhu. Všetko čo vás pri práci s tým domácim miláčikom čaká, je obyčajné vloženie požadovaných surovín od vlastného cesta, cez bezlepkové pečivo až po varenie džemu či marmelády. Pomyselnou čerešničkou na torte je možnosť nastavenia troch úrovní kôrky.

12 nastaviteľných programov vám umožní v podstate cestovať okolo sveta. Máte radi francúzske pečivo? Jednoducho navolíte príslušný program a máte postarané. Maximálna hmotnosť chleba je 1,36 kg, nemusíte sa teda báť nedostatočnej várky pre celú rodinu. Dva hnetiacie hákyskvele premiešavajú cesto, ktoré je následne krásne vláčne a finálnemu výsledku pečenia nikto neodolá. Vďaka priehľadnému veku máte pečenie neustále pod dohľadom. Ďalšie funkcie, ktoré stoja za zmienku, sú veľký podsvietený LCD displej, bezpečný chladný povrch a časovač až na 13 hodín.

Nádoba na pečenie s nepriľnavým povrchom sa ľahko vyníma, čím šetrí váš čas pri čistení. Balenie obsahuje práve spomínanú nádobu na pečenie, 2x hnetací hák, ciachované odmerky a ako malý bonus praktický receptár s mnohými nápadmi a návodmi.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape