Práčka s predným plnením Bosch WLL24260BY, A+++-10%, 6,5 kg

Tovar je vypredaný

Práčka s predným plnením Bosch WLL24260BY, A+++-10%, 6,5 kg

  • Rozmery: 848 x 598 x 446 mm (VxŠxH)
Kód výrobku: WLL24260BY_ZT12
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Zlacnené práčky

Dôvod zaradenia do bazárového tovaru – výrobok má deformácia pravej zadnej hrany boku.

Čištenie bubna s pripomenutím

Neviete presne, kedy je vhodné vyčistiť bubon? To nevadí. Ak pravidelne periete na programoch s teplotou pod 40 °C, a to nepretržite 20-krát za sebou, program „čistenie bubna" Vás automaticky upozorní, že by bolo vhodné ho použiť.

 

Bubon VarioSoft 

V závislosti od zvoleného programu sa pohyb bubna s kvapkovitými prelismi a asymetrickými unášačmi prispôsobí podľa toho, či potrebujete silný alebo šetrný výkon. Bielizeň zľahka rotuje v stredovej časti bubna bez ohľadu na smere rotácie. Všetky odevy sa bijú rovnako a sú vždy prané ohľaduplne a rýchlo. Bubon na 8 kg bielizne tiež bielizeň chráni a znižuje krčivosť.

 

Systém ActiveWater pre účinné pranie

Systém automatického nastavenia rozpozná v troch krokoch stav obsahu a zaisťuje použitie len takého množstva vody a elektrickej energie, ktoré je na toto množstvo potrebné. Nepretržité automatické nastavovanie podľa stavu obsahu pri spotrebičoch so systémom hospodárenia s vodou ActiveWater Water Management dosahuje oveľa presnejšie výsledky.

 

Bočná stena AntiVibration 

Nový dizajn bočných stien je nielen veľmi pútavý, ale tento systém tiež poskytuje viac stability a obmedzuje vibrácie. Posilnená izolácia tiež reguluje hladinu hluku, vďaka čomu je práčka veľmi tichá, dokonca aj pri odstreďovaní.

 

Ušetrite čas alebo energi


Pri praní chce každý ušetriť energiu. Ale niekedy je dôležitejšia rýchlosť, obzvlášť, keď sa ponáhľate.

Vďaka funkcii VarioPerfectmôžete využívať obe možnosti - bez kompromisov vo výkone. Jednoducho v menu vyberte funkciu SpeedPerfectalebo EcoPerfecta väčšinu programov môžete nastaviť, aby prebehli rýchlejšiealebo úspornejšie.

Tým sa skráti čas prania až o 65% alebo ušetríte50%energie. Ale bez ohľadu na vašu voľbu - výsledok prania bude vždy rovnaký: 100% dokonalý.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape