Powerbank Remax LYCRA 10000mAh, čierna/strieborná

Tovar je vypredaný

Powerbank Remax LYCRA 10000mAh, čierna/strieborná

Kód výrobku: RPP31BS
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Powerbanky

Vyzerá ako fotoaparát, ale nie je to fotoaparát. PowerBank Remax RPP-31 Lycra vám miesto fotografií dodá čerstvú energiu pre vaše zariadenia ako je smartphone, tablet, MP3 prehrávač a ďalšie. Kapacita 10000 mAhspoľahlivo stačí pre niekoľkonásobné nabíjanie rôznych zariadení nech ste doma, na cestách, v škole alebo v práci. Stane sa nepostrádateľným parťákom v energetickej kríze.

Nie je to fotoaparát

Ihneď na prvý pohľad PowerBank zaujme svojim dizajnom imitujúci klasický fotoaparát. Telo powerbanky obsahuje všetky prvky, ktoré nájdete aj u fotoaparátu a štýlové bielo-čierne prevedenie sa perfektne hodí k podobne farebne ladeným smartphonom a stane sa možno aj stredom pozornosti medzi priateľmi. K dispozícii je praktické pútko pre ľahšie prenášanie. Rozmery sú 11 x 6,3 cm.

 

Je to powerbanka

PowerBank Remax RPP-31 Lycra vnútri ukrýva polymérovú batériu s celkovou kapacitou 10000 mAh. Poskytnite svojim zariadením čerstvú energiu na cestách, v škole, v práci alebo pri pobyte v prírode a majte pri sebe vždy záložný zdroj energie pre nabíjanie až dvoch zariadení súčasne. Nabíjanie powerbanky prebieha cez štandardný port micro USB maximálnym prúdom 1,5 A.nabíjanie pripojených zariadení potom cez 2 porty USB s maximálnym prúdom 2,1 A.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape