Pioneer X-HM32V-K

Tovar je vypredaný

Pioneer X-HM32V-K

Kód výrobku: XHM32VK
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Mikrosystémy

Mikrosystém Pioneer X-HM32V s podporou prehrávania z mnohých zdrojov sa stane spoločníkom, ktorý vás nikdy nesklame a vždy vám poskytne hudobný zážitok v čo najvyššej kvalite.

Dvojica dvojpásmových reproduktorov s celkovým výkonom 60W dostatočne ozvučí aj väčšie miestnosti vašimi obľúbenými playlistmi, ktoré môžete dodať hneď v niekoľkých podobách. Samozrejmosťou je možnosť prehrávania z CD a DVD, zaujímavejšia je však podpora Bluetooth 3.0. Vďaka bezdrôtovému rozhraniu môžete ľahko streamovať obľúbenú hudbu priamo z vášho smartfónu. Zabezpečené je aj kompatibilný prepojenie so zariadeniami iPod, iPhone a iPad. Prítomnosť USB portu ešte viac rozširuje možnosti konektivity. Pripojiť externý disk alebo MP3 prehrávač s hudbou je otázkou okamihu, hudobný zážitok potom len otázkou vašej výdrže. Až vás omrzí vaša vlastná hudba, príde k slovu FM tuner s RDS a pamäťou až na 40 staníc.

Medzi ďalšie možnosti pripojenia patrí HDMI, Component Video Out, RCA alebo Audio In. Svoje slúchadlá pripojíte cez klasický výstup 3,5 mm Jack. K jednoduchej obsluhe prispieva praktický displej a diaľkové ovládanie.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape