Ono - Kúpeľňová predložka 70x120 cm (čínská červená)

Tovar je vypredaný

Ono - Kúpeľňová predložka 70x120 cm (čínská červená)

Kód výrobku: 179-0009/006

Čím osviežiť vzhľad kúpeľne? Ako všetko skombinovať tak, aby všetky prvky tvorili jeden celok? Aj malý detail môže patrične ovplyvniť konečný vzhľad. Ono kúpeľňová predložka sa môže svojím dekorom tiež podieľať na vzhľade danej miestnosti. Jedná sa o príjemne vyzerajúcu predložku, ktorá bude vhodná do akejkoľvek kúpeľne. Zvolený materiál ponúka tepelne izolačnú funkciu, vďaka ktorej budete pri výstupe z vane, alebo zo sprchy stáť na teplom a príjemnom podklade. Výška vlasu je 22 mm. Tiež sa minimalizuje možnosť nepríjemného zranenia a tým sa výstup z vane stane oveľa bezpečnejším.

Nenásilné a príjemné dekory boli navrhnuté tak, aby nijako nenarušovali harmonické prostredie. Ich farebné vyhotovenie iba podporí už zavedený farebný koncept.

Je vyrobená z materiálu PAC ultrasoft. Zvolený typ syntetického vlákna je pevný a odolný. Jeho prednosťou sú rýchloschnúce vlákna s vynikajúcou schopnosťou satia. Vyniká tiež svojou odolnosťou proti vplyvom svetla a poveternostným podmienkam. Na dotyk je vlákno veľmi jemné, mäkké, pohodlné a vôbec sa nekrčí. Tiež sa nestane, že by sa na vláknach vytvorili hrčky. Tento typ akrylového materiálu sa veľmi ľahko udržiava a čistí. Je odolný voči plesniam a baktériám.

Kúpeľňová predložka má rozmery 70x120 cm.

 

 

Výhody:

  • príjemný dekor
  • mäkký materiál

 

Vyhotovenie:

  • materiál: PAC Ultrasoft
  • dekor: čínska červená

 

Dodanie:

  • zmontované

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape