Odolný telefón iGET Blackview GBV5500 2GB/16GB, žltá

Tovar je vypredaný

Odolný telefón iGET Blackview GBV5500 2GB/16GB, žltá

Model roku 2019

- Telefón s vodoodolným krytím IP68 pre všetkých outdoorových nadšencov
- Krásne zobrazenie na 5,5" HD IPS displeji, ktorý chráni odolné sklo Gorilla Glass 3
- Kvalitný výkon štvorjadrového procesora a operačnej pamäte 2 GB RAM
- Všetky svoje dobrodružstvá zachytíte pomocou duálneho 8 + 0,3Mpx fotoaparátu Sony
- Rýchle odomknutie pomocou tváre vďaka funkcii FaceID
- Batéria s obrovskou kapacitou 4400 mAh, ktorá vydrží v plnom nasadení celý deň a pol
- Nový operačný systém Android 8.1 Oreo

Neváhaj a kúp si mobilný telefón s extrémnou odolnosťou a modernými funkciami!

Kód výrobku: GBV5500YEL
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Lacné mobily

iGET BLACKVIEW GBV5500

Predstavte si dotykový telefón, ktorý si môžete bez obáv vziať na svoje výpravy do prírody aj do kancelárie. Telefón, ktorý dokáže čeliť vode a poradí si aj s náročnými úlohami. Telefón, s ktorým sa nestratíte uprostred hôr, ani v džungli veľkomesta - GPS a Glonass. Predstavte si iGET BLACKVIEW GBV5500, odolný telefón v elegantnom šate. Pomocou funkcie FaceID ho bezpečne odomkne iba majiteľ. Skvelý 5,5" HD panel ponúka živé farby, srdcom prístroja je štvorjadrový procesor, ktorý dopĺňa 2GB RAM a 16GB ROM. Oceníte aj batériu s kapacitou 4 400 mAh8,0 + 0,3Mpx fotoaparát od Sony.

 

Poriadny obraz ako v kine


iGET BLACKVIEW GBV5500 je radosť sledovať vďaka špičkovému 5,5" HD IPS displeju s rozlíšením 1440 × 720 px. Vďaka pomeru strán displeja 18:9 skvele padne telefón aj do ruky. Zobrazuje tak živé a realistické farby, ktoré sú príjemné pre vaše oči. Vychutnajte si sledovanie videí alebo sa nechajte vtiahnuť do deja jednej z napínavých hier vďaka poriadnemu displeju. S 5,5" fullscreen displejom nebudete musieť lúštiť miniatúry a jeho odolnosť ochráni pevné tvrdené sklo Gorilla Glass 3.

 

Do každého prostredia, pre každé dobrodružstvo

Odolný mobil, ktorý prežije prach, vodu, ľahšie pády aj extrémne teploty, to je iGet BLACKVIEW GBV5500. Ako dôkaz, že ho len tak nič nerozhádže, je batéria s veľkou kapacitou a vojenská norma odolnosti MIL-STD-810G. Aj napriek tomu, že je iGet BLACKVIEW GBV5500 dotykový telefón s fullscreen displejom, prežije toho naozaj veľa. Odolá vode a to ponoreniu až do 1,5 m po celú hodinu, šanca, že do neho prenikne zrnko prachu je minimálna, funguje aj pri teplotných extrémoch a nerozhodí ho ani pád z 1,5 metrov. (Displej však nie je nerozbitný.)

 

Funkčný nielen na povrchu, ale aj vo vnútri

Kombinácia štvorjadrového procesora, 2 GB RAM pamäte a 16 GB ROM zaisťuje hladký chod telefónu aj pri spustení viacerých aplikácií naraz. Navyše s ohľadom na spotrebu energie a výdrž batérie. Že je odolný telefón nevzhľadná tehla, iGet BLACKVIEW GBV5500, úplne vyvracia. Zadný kryt inšpirovaný aerodynamickým tvarom športových vozidiel vyzerá nielen luxusne, ale je tiež maximálne funkčný - perfektne padne do ruky a spolu s pogumovaným povrchom zamedzuje jeho vykĺznutiu.

 

Dokonale vykreslí vaše zážitky


Pre zachytenie zážitkov z vašich dobrodružstiev už vám bude stačiť len telefón iGET BLACKVIEW GBV5500. 8,0 + 0,3Mpx duálny zadný fotoaparát od Sony dokáže zachytiť okamihy v celej ich kráse a vykresliť nádherné portréty, ktorými sa môžete pýšiť nielen na svojich profilových fotkách. Predný fotoaparát má potom 5,0 Mpx.

 

Odomknutie rýchlejšie ako žmurknutie oka


Či už vo dne, alebo v noci, telefón iGET BLACKVIEW GBV5500 ľahko odomknete aj keď máte rukavice alebo špinavé ruky. Vďaka funkcii FaceID rozpoznanie vašej tváre je telefón schopný sa odomknúť do 0,1 sekundy a vy môžete rýchlo vyriešiť, čo je potrebné.

 

Odolnosť ide ruka v ruke s výdržou

Správny odolný telefón by mal byť vybavený poriadnou batériou a ani v tomto iGET BLACKVIEW GBV5500 nezaháľa. Jeho 4400mAh batéria udrží telefón v plnom nasadení celý deň a pol alebo v standby režime až 20 dní, takže bude telefón stále v pohotovosti.

 

Dohliadne, aby ste nikdy neblúdili

Dvojitý systém určovania polohy, GPS a Glonass, kombinuje viac ako 60 satelitov. To vedie k oveľa presnejšiemu určeniu polohy ako samotná GPS a to aj v miestach, kde má jeden zo systémov slabší signál. iGET BLACKVIEW GBV5500 je nielen telefón, ale niekoľko prístrojov v jednom, bez ktorých sa žiadna výprava nezaobíde. S kompasom budete vedieť, akým smerom sa dať, gyroskop vás zorientuje v priestore a pomocou barometramôžete zistiť, aké počasie vás práve čaká.

 

 

Váš telefón, vaše prostredie

Jeden z najnovších operačných systémov Android 8.1 ponúka prehľadné užívateľské prostredie, ktoré ide ruka v ruke s najnovšími aplikáciami. Svoj telefón si tak môžete prispôsobiť tak, ako potrebujete, bez toho aby ste sa museli báť, že to bude mať vplyv na jeho rýchlosť a funkčnosť.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape