Mobilný telefón Xiaomi Redmi 7, 3GB/64GB, modrá

Tovar je vypredaný

Mobilný telefón Xiaomi Redmi 7, 3GB/64GB, modrá

Model roku 2019

- Oslnivý 6,26" IPS displej s HD+ rozlíšením a pomerom strán 19: 9 pre skvelé filmové zážitky
- Špičková výdrž na jedno nabitie vďaka batérii s obrou kapacitou 4000 mAh
- Zadná duálna kamera s rozlíšením 12 + 2 Mpx a podporou umelej inteligencie
- Predná 8 Mpx kamera s vysokou svetelnosťou pre nádherné snímky aj za zhoršenej viditeľnosti
- AI portrétový režim vytvárajúci profesionálne portréty s umelecky rozostreným pozadím
- Výkonný osemjadrový procesor Snapdragon 632 a operačná pamäť 3 GB RAM
- Zabezpečenie pomocou funkcie rozpoznávania tváre a čítačky odtlačkov prstov
- Dual SIM a dedikovaný slot pre microSD kartu s kapacitou až 512 GB

Hľadáte skvele vybavený smartfón za dostupnú cenu? Objednajte si Xiaomi Redmi 7!

Kód výrobku: REDMI764GBBL
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi 7

Hľadáte cenovo dostupný telefón s veľkým displejom, kvalitným výkonom a dlhou výdržou batérie? Potom by sa váš zrak mal upnúť na Redmi 7 3GB/64GB, nový model z nesmierne obľúbenej série, ktorá sa preslávila svojou dobrou výbavou za rozumnú cenu. Redmi 7 si získa vašu pozornosť obrou batériou s kapacitou 4 000 mAh pre dlhšiu výdrž, veľkým 6,26"displejom alebo duálnym zadným fotoaparátom s umelou inteligenciou pre vytváranie nádherných snímok.

 

Oslnivý 6,26“ displej

Užite si veľa zábavy na oslnivom 6,26" Dot Dropdispleji s HD+ rozlíšením (1520 x 720 px) a pomerom strán 19: 9, ktorý vám umožní zobraziť na jeden pohľad viac obsahu. Displej navyše chráni proti poškodeniu odolné sklo Corning Gorilla Glass 5.

 

 

Celý deň na jedno nabitie


Život je čím ďalej náročnejší, a preto sa oplatí mať telefón, ktorý vás nesklame ani v tých najhektickejších dňoch. Redmi 7 je preto osadený vysokokapacitnou batériou s hodnotou 4 000 mAh, ktorá vďaka optimalizácii napájania prináša dlhšiu životnosť na jedno nabitie.


 

Vyšší výkon, nižšia spotreba

Vychutnajte si vyšší výkon pri hraní hier aj multitaskingu vďaka osemjadrovému procesoru Qualcomm Snapdragon 632 s architektúrou Kryo 250. Snapdragon 632 nielenže poskytuje telefónu až o 40 % vyšší výkon a rýchlejšie a hladšie zážitky, ale zároveň prináša efektívnejšie využitie batérie, ktoré sa premietne v dlhšej výdrži telefónu.

 

 

Nádherné snímky vďaka AI

Zachyťte špičkové fotografie pomocou zadného duálneho fotoaparátu s rozlíšením 12 + 2 Mpx a veľkosťou pixelov 1,25 µm vo dne aj v noci. Vďaka podpore umelej inteligencie fotoaparátu navyše ľahko vytvoríte úžasne portrétne fotografie s rozmazaným pozadím.

 

Inteligentné rozpoznanie scény

Fotoaparát Redmi 7 dokáže inteligentne rozpoznať až 27 scén a optimalizovať ich v reálnom čase pre tie najlepšie fotografické výsledky.

 

 

Selfies s umelecky rozmazaným pozadím

Vytvorte nádherné selfies vďaka prednej 8 Mpx kamere s podporou technológie AI Beauty, ktorá dokáže presne rozpoznať rysy vašej tváre a vytvára krásne snímky s rozmazaným pozadím.

 

 

Moderný 3D dizajn

Redmi 7 si vďaka svojmu štýlovému dizajnu získa všetku pozornosť. Telefón je vyrobený z kvalitného materiálu s farebným gradientným efektom a nano povlak mu dodáva na bohatosti farieb.

 

 

Odomknutie jednoduchým pohľadom


Špičkové zabezpečenie a rýchlu možnosť odomknutia poskytuje telefónu AI technológia rozpoznania tváre. Stačí tak jeden pohľad a telefón vám umožní prístup k vašej obľúbenej zábave.

 

Tri voľné sloty

Teraz už nemusíte vyberať medzi druhou SIM kartou a navýšením pamäte. Redmi 7 ponúka rovno 2 sloty pre SIM karty a 1 pre microSD kartu, ktorá vám umožní navýšiť internú pamäť až o 512 GB. Vďaka tomu sa už nestane, že vám nezostane miesto na filmy a hudbu.

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape