Minecraft Explorer's Pack (Xbox ONE)  44Z-00100

Tovar je vypredaný

Minecraft Explorer's Pack (Xbox ONE)  44Z-00100

Kód výrobku: 44Z00100
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herná zóna

 

Minecraft Explorer's Pack

Obsahuje základnú hru Minecraft a sadu Explorers Pack, ktorej súčasťou je zmes čínskej mytológie, Natural Texture Pack, Biome Settlers Skin Pack, Battle and Beasts Skin Pack a Campfire Tales Skin Pack.

 

 

Nekonečné možnosti

Hra Minecraft sa do sveta počítačových hier zapísala najmä vďaka svojej nesmiernej slobode a nekonečným možnostiam tvorby, stavania a vyrábania. Rovnaký obsah teraz ponúka aj pre vašu konzolu Xbox One a dáva vám možnosť užiť si svet Minecraftu z pohodlia vášho gauča a na veľkej televízii s detailným rozlíšením.

 

 

Skvelé Xbox výhody

Oproti ostatným verziám sa v Xbox platforme môžete tešiť na rad výhodMedzi ne patria napríklad nekonečné svety alebo knihy receptovUnikátne trhovisko vám potom dovolí kupovať jedinečné skiny, textúry či celé svety vytvorené komunitou. Zaistené je potom aj prepojenie ostatných platforiem: Windows 10, virtuálnej reality a mobilných zariadení.

 

 

Prepracovaný multiplayer

Hrať Minecraft môžete až so štyrmi hráčmi na rozdelenej obrazovke alebo pozvať stovky kamarátov do svojho vlastného obrovského herného servera (vyžaduje predplatné). Vytvorte si tak vaše ultimátne ihrisko a využite pomoc kamarátov na vybudovanie obrovskej ríše, preskúmavanie nekonečného sveta alebo k dobývanie nebezpečného podzemia.

 

 

Trailery a videá

      

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape