Electrolux EOB 8751 AOX
Túžite po spotrebiči, s ktorým bude váš pripravený pokrm chutiť ako od profesionála? Táto profesionálna vstavaná rúra Electrolux EOB 8751 AOX v elegantnom prevedení vám toto želanie splní. S týmto spotrebičom pripravíte pokrm ako z reštaurácie a bez náročnej práce šéfkuchára. Jedinečná rúra CombiStream Deluxe disponuje troma stupňami varenia v pare. Vďaka nim dosiahnete rovnaké výsledky ako profesionáli, ktorí kombinujú varenie v pare so suchým teplom.
Elegantná vstavaná rúra Electrolux EOB 8751 AOX s dotykovým displejom vám otvára nové možnosti vo varení. Umožňuje vám vyskúšať viac receptov a spôsobov prípravy jedál ako iné klasické rúry. Dotykový displej vám prináša všetky potrebné funkcie pre varenie, vrátane tlačidla "Moje obľúbené" pre zvolenie favorizovaného nastavenia jedným dotykom. Rúra disponuje 9 prednastavenými programami pre prípravu jedál, funkciou rýchleho ohrevu a 15 režimami ohrevu.
Vstavaná rúra Electrolux EOB 8751 AOX dokáže aj napriek toľko energeticky náročným funkciám urobiť radosť vášmu rozpočtu, pretože patrí do energetickej kategórie A. Ďalej disponuje obdivuhodným objemom 70 l. Rovnomerný ohrev je zabezpečený vďaka systému UltraFanPlus, ktorý sa vyznačuje extra veľkým ventilátorom a špeciálnym vedením vzduchu. Tento systém zabezpečuje, že sa váš pokrm bude pripravovať rovnomerne.
Systém tlmeného dovierania napomáha hladkému a tichému zatváraniu. Takže ak sa napríklad ponáhľate a nemáte čas opatrne rúru zavrieť, oceníte túto funkciu. Praktický časovač slúži na nastavenie a kontrolu času, dĺžky pečenia, nastavenia doby vypnutia rúry alebo má odložený štart pečenia. Samozrejmosťou je detská bezpečnostná poistka, ktorá chráni pred náhodným zapnutím spotrebiča a zastavenie teplovzdušného vetráka pri otvorení dverí.
Funkcie rúry:
- Varenie v pare – k príprave zeleniny, rýb, zemiakov, ryže, cestovín alebo špeciálnych príloh
- Teplá para Interval plus – k príprave pokrmov s vysokým obsahom vlhkosti a pre varenie rýb, pudingu do polievky a paštét
- Teplá para Interval – k pečeniu chleba, veľkých kusov mäsa alebo k ohrevu chladených či mrazených pokrmov
- Eco varenie v pare – optimalizuje spotrebu energie behom prípravy jedál, je nutné nejprv nastaviť dobu pečenia
- Teplý vzduch s parou – k energeticky úspornému pečeniu múčnych jedáll a prevažne suchého pečiva a pečenie vo forme na jednej úrovni s úsporou energie
- Nízkoteplotné pečenie – k príprave veľmi suchých a krehkých pečení
- Spodný ohrev – na pečenie koláčov s chrumkavým spodkom a zaváranie potravín
- Rozmrazovanie
- Uchovať teplé – k udržaniu teploty pokrmov
- Gril – ku grilovaniu plochých kúskov uprostred roštu, k opekaniu hrianok
- Veľkoplošný gril – ku grilovaniu plochých kusov vo veľkom množstve, k opekaniu hrianok
- Turbo gril – na pečenie väčších kusov mäsa alebo hydiny s kosťami na jednej úrovni, tiež k zapekaniu a pečeniu dozlatista
- Konvenčný ohrev – na pečenie jedál, ktoré vyžadujú propečenější a chrumkavý spodok, na jednej úrovni
- Príprava pizze – na pečenie jedál, ktoré vyžadujú prepečenější a chrumkavý spodok, na jednej úrovni
- Pravý teplý vzduch – na pečenie jedla na maximálne 3 úrovniach súčasne a na sušenie potravín