Bosch BSGL 53291

Tovar je vypredaný

Bosch BSGL 53291

Kód výrobku: BSGL53291
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

 

Technológia vysokého výkonu

Vreckový vysávač Bosch BSGL53291 vyniká technológiou QuattroPower technology. Vysávač má vysoko účinný motor Hi spin zaisťujúci efektívne vysávanie s veľmi nízkou spotrebou elektrickej energie. Ďalšími dôležitými prvkami, ktoré prispievajú k vysokému účinku vysávania, je viacvrstvový prachový sáčok s vysokou úrovňou filtrácie a vynikajúcou tesnosťou všetkých spojov – tak, aby sa minimalizoval únik vzduchu von. Podlahová hubica Silent clean premium je vybavená kĺbom, ktorý zaisťuje stály kontakt hubice s podlahou. Vysávanie je tak tichšie a oveľa efektívnejšie.

 

Trieda A prachových emisií 

Air flow system® odstráni spolu s funkciou air safe® jemný prach z vášho bytu. Inovovaný spôsob konštrukcie sa postará o to, aby sa žiadny nasatý vzduch nedostal nefiltrovaný z vysávača von, ale aby prešiel stopercentne cez špeciálny filter. Tento systém predstavuje optimálne riešenie pre alergikov a pre všetky domácnosti, v ktorých sa dbá na mimoriadnu hygienu. Vysávač je vybavený Pure air hygienickým HEPA 10 filtrom a samotesniacimi sáčkami Power protect s objemom 4,5 l (TYP GALL PLUS).

 

 

Extra akčný rádius

Bosch BSGL53291 vyniká extra 15 m dlhým akčným rádiom, vďaka ktorému vám bude stačiť na kompletné upratanie bytu len jedna zásuvka. Počas vysávania je k dispozícii elektronická regulácia, s ktorou dosiahnete optimálne výsledky na každej podlahovej krytine. Telo vysávača je vybavené transparentným nárazníkom Air bumper, ktorý chráni váš nábytok pred možným poškodením.

  • hubica SilentClean Premium s kovovou doskou pre extra silný výkon vysávania
  • textilná hadica s dlhšou životnosťou
  • ukazovateľ výmeny filtračného vrecka
  • 4 otočné kolieska
  • štrbinová tryska
  • nástavec na čalúnenie

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape