Samsung Galaxy S24: V čom bude lepší, ako bude vyzerať a kedy bude uvedený?

Pre všetkých fanúšikov špičkových smartfónov máme dobrú správu. Už čoskoro sa na trhu objaví nový Samsung Galaxy S24. Jedná sa o nástupcu obľúbeného radu Galaxy S23, ktorý patrí k najlepším telefónom súčasnosti.

Čo nové nám prinesie Samsung Galaxy S24? Ako sa bude líšiť od predchádzajúcej generácie? A kedy si ho budeme môcť kúpiť? Na tieto a ďalšie otázky odpovieme v tomto článku.

Upozorňujeme, že uvedené informácie sú špekulatívne a oficiálne špecifikácie zverejní spoločnosť Samsung.

Prezrieť ponuku Samsung Galaxy
samsung galaxy s24

zdroj: ts2.space

samsung galaxy s24

Kedy bude Samsung Galaxy S24 k dispozícii

Samsung plánuje predstaviť nový rad Galaxy S24 na špeciálnej akcii v San José 16. januára 2024. Hneď po tom bude možné telefón predobjednať a od 26. januára 2024 si ho vyzdvihnúť v obchodoch.

Tento termín je o niečo skorší ako pri predchádzajúcich modeloch, ktoré sa obvykle objavovali vo februári alebo marci. Samsung tak chce získať náskok pred konkurenciou a využiť záujem zákazníkov.

zdroj: gsmarena.com

Aké budú varianty Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 bude ponúkať tri varianty: Galaxy S24, Galaxy S24+ a Galaxy S24 Ultra. Každá z nich bude mať inú veľkosť displeja, kapacitu batérie, pamäť a fotoaparát. Tu sú hlavné rozdiely medzi nimi:

  • Galaxy S24: 8 GB RAM, 128 GB alebo 256 GB úložiska, 6,1 palcový displej, 4000 mAh batérie, 64 MPx zadný fotoaparát, 10 MPx predný fotoaparát
  • Galaxy S24+: 12 GB RAM, 256 GB alebo 512 GB úložiska, 6,7 palcový displej, 4500 mAh batérie, 64 MPx zadný fotoaparát, 10 MPx predný fotoaparát
  • Galaxy S24 Ultra: 12 GB RAM, 256 GB, 512 GB alebo 1 TB úložisko, 6,9 palcový displej, 5000 mAh batérie, 108 MPx zadný fotoaparát, 40 MPx predný fotoaparát

Aké budú vlastnosti Samsung Galaxy S24

Rôzne čipové sady pre rôzne trhy

V USA bude Samsung Galaxy S24 poháňaný procesorom Snapdragon 8 Gen 3, ktorý je najnovším a najrýchlejším čipom od spoločnosti Qualcomm. V ostatných krajinách bude Samsung Galaxy S24 používať čip Exynos 2400, ktorý je vlastným výrobkom Samsungu.

Väčšie batérie

Samsung Galaxy S24 bude mať väčšiu batériu ako Galaxy S23. To by malo znamenať dlhšiu výdrž na jedno nabitie, rýchlejšie nabíjanie a podporu bezdrôtového nabíjania. Sam

Aktualizovaný systém fotoaparátu

Samsung Galaxy S24 bude mať vylepšený systém fotoaparátu, ktorý bude schopný robiť lepšie snímky za rôznych svetelných podmienok, zoomovať bez straty kvality a využívať umelú inteligenciu na optimalizáciu fotiek. Zvlášť model Galaxy S24 Ultra bude mať vynikajúci fotoaparát s 108 MPx rozlíšením, optickou stabilizáciou a periskopickým zoomom.

Plochý dizajn

Samsung Galaxy S24 bude mať plochý design. Nebude mať zakrivené okraje displeja, ktoré niektorým používateľom vadili. Bude mať tiež pevnejší a odolnejší rám, ktorý bude pri modeli Galaxy S24 Ultra dokonca z titánu.

OKAY Tip: Ak si nevieš rady, ako si vybrať mobilný telefón, prečítaj si náš blog.

Aké budú farby Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 bude dostupný v štyroch farbách: šedej, čiernej, fialovej a žltej. Takže každý si môže vybrať tú farbu, ktorá sa mu najviac páči.

zdroj: sammobile.com

samsung galaxy s24

Aké displeje nás čakajú u nového Samsungu S24

Najväčší rozdiel by mal byť medzi modelom S24+ a ostatnými dvoma. Zatiaľ čo S24 a S24 Ultra by mali mať rovnakú veľkosť a rozlíšenie ako ich predchodcovia (6,1″ a 6,8″ s FHD+), S24+ by mal byť trochu väčší (6,65″) a ostrejší (QHD+). Tým by sa S24+ priblížil k S24 Ultra, ktorý by mal nahradiť populárny rad Note. Samsung by tak chcel ponúknuť tri rôzne varianty displejov pre rôzne typy používateľov.

Koľko bude stáť Samsung Galaxy S24?

Samsung Galaxy S24 bude mať rovnakú cenu ako jeho predchodca Galaxy S23. To znamená, že za základný model Galaxy S24 zaplatíte približne 730 €, za model Galaxy S24+ 900 € a za model Galaxy S24 Ultra 1 100 €.

T
ieto ceny sú orientačné a môžu sa líšiť v závislosti od regiónu, kurzu meny a ďalších faktorov. Samsung Galaxy S24 síce bude patriť k najdrahším telefónom na trhu, avšak aj k tým najvýkonnejším a najmodernejším.

AI – umelá inteligencia v smartfóne

Telefón bude mať integrovanú umelú inteligenciu „Gauss“, ktorá ti bude robiť spoločnosť a pomáhať s rôznymi úlohami. Gauss nie je len obyčajným asistentom. Bude vedieť spracovať obsah dokumentov, prekladať texty pomocou aplikácií tretích strán, napísať za teba e-mail alebo dokonca generovať obrázky.

Ale pozor, Gauss nebude zadarmo. Podľa niektorých zdrojov budeš musieť za služby, či už celé alebo len čiastočné zaplatiť.

samsung galaxy s24
samsung galaxy s24
samsung galaxy s24
samsung galaxy s24
samsung galaxy s24
samsung galaxy s24
samsung galaxy s24
samsung galaxy s24

Čo bude s označením Galaxy?

Samsung Galaxy S24 bude stále patriť do rodiny Galaxy. Samsung ale chce zdôrazniť, že tento nový telefón bude mať pokročilé schopnosti umelej inteligencie, ktoré mu umožnia lepšie komunikovať s užívateľom, prispôsobiť sa jeho potrebám a ponúknuť mu nové zážitky. Preto bude Samsung Galaxy S24 tiež nazývaný AI Phone Galaxy S24, čo je skratka pre Artificial Intelligence Phone.

Toto označenie bude ale skôr slúžiť hlavne na marketingové účely a tým pádom na odlíšenie od konkurencie.

Prečo si kúpiť Samsung Galaxy S24?

Samsung Galaxy S24 bude jedným z najlepších smartfónov roku 2024. Bude mať vynikajúci výkon, dizajn, fotoaparát, batériu a umelú inteligenciu. Bude to ideálna voľba pre tých, ktorí chcú mať najnovšiu technológiu, najvyššiu kvalitu a najlepší zážitok. Pokiaľ si fanúšik značky Samsung alebo len hľadáš nový telefón, ktorý ťa nesklame, Samsung Galaxy S24 je pre teba určite správnou voľbou.

Ako sme však uviedli už na začiatku, nezabudni, že všetky uvedené informácie pochádzajú z neoficiálnych zdrojov a zatiaľ sa jedná o špekulácie.

152

KAMENNÝCH
PREDAJNí

406 704

PREDANÝCH
VEĽKÝCH
SPOTREBIČOV
ZA ROK

428 701

PREDANÝCH
TV ZA ROK

803 543

PREDANÝCH
MALÝCH DOMÁCICH SPOTREBIČOV
ZA ROK

156 862

PREDANÝCH
MOBILOV ZA ROK

40 532

predaných
sedačiek
za rok

25 124

predaných
kresiel
a stoličiek
za rok

15 368

predaných
skríň
za rok

22 052

predaných
postelí
za rok

12 252

predaných
kuchýň
za rok

Prezrite si ďalšiu ponuku elektra

Chladničky

Práčky

Televízory

Sušičky

Mobilné telefóny

Notebooky

Kávovary

Umývačky riadu

Vstavané spotrebiče

Smart
elektro

Vysávače

Starostlivosť
o telo

Do kuchyne

Mikrovlnné rúry

Audio

Sporáky

Slúchadlá

Príslušenstvo

Článok pre vás pripravil:

Vojtěch Pospíšil

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.