9 originálnych zariadení pre najlepšiu letnú párty

Leto a príjemné počasie si priamo žiada o stretnutie a rôzne oslavy s priateľmi i rodinou. Chcete svojich hostí zaujať a vytvoriť nezabudnuteľnú party, vďaka ktorej sa k vám budú všetci radi vracať?

Prečítajte si tipy na zaujímavé spotrebiče, ako sú zmrzlinovače, grily alebo výrobníky ľadu, s ktorými pripravíte nezabudnuteľný večierok.

Vybrať z ponuky malých spotrebičov
lenta party

1. Zmrzlinovač

Zmrzlina k letu jednoducho patrí a sa zmrzlinovačom si ju dokonca môžete vyrobiť sami! A čo tak ovocná torta s jahodovou alebo tvarohovou zmrzlinou? So zmrzlinovačom to budete mať hotové behom chvíľky.

Ako vybrať zmrzlinovač? Zamerajte na výkon, kapacitu a funkcie, ktoré najviac potrebujete. Zmrzlinovač je ideálny aj na detské oslavy, kde si môžu vyskúšať prípravu svojej vlastnej pochúťky. A ako taký profesionálny zmrzlinovač funguje? Jednoducho umiestnite pripravenú zmes na zmrzlinu do nádrže, zapnete zmrzlinovač a ten začne pomaly točiť nádrž, čím zmrzlina postupne tuhne a získa správnu konzistenciu.

Skvelú prácu zastane zmrzlinovač ProfiCook ICM 1140. S týmto pomocníkom si budete môcť pripraviť lahodnú zmrzlinu, kedykoľvek budete chcieť. Vďaka LCD displeju a praktickým funkciám sa veľmi ľahko ovláda a zvládne vyrobiť až 1,8 litra zmrzliny.

Pozrieť ponuku zmrzlinovačov

2. Hotdogovač

Hotdogy sú klasickým občerstvením pre všetky generácie. Skúste svojich hostí na záhradnú párty prekvapiť špeciálnym menu a pripravte im túto obľúbenú pochúťku.

S hotdogovačom Orava  budete môcť párky v rožku servírovať takmer okamžite! Tento produkt je navrhnutý špeciálne pre všetkých milovníkov párkov v rožku, ktorí si chcú rýchlo a ľahko pripraviť hotdog podľa svojich predstáv kedykoľvek v pohodlí vlastného domova.

Zaobstarajte si hotdogovač Orava aj vy a okoreňte svoju letnú garden party štipkou netradičnej chuti a bavte sa spoločne so svojimi priateľmi pri lahodných párkoch v rožku.

Chcem hotdogovač

3. Popkornovač

Popkornovač je tým pravým spoločníkom na nezabudnuteľný záhradný večierok s priateľmi, ktorý vášmu stretnutiu dodá dávku zábavy a vynikajúcich chutí. Pridajte do svojich letných párty niečo extra a pripravte svojim hosťom dokonalý popkorn s pomocou popkornovača Russell Hobbs Fiesta.

S týmto skvelým prístrojom nebudete strácať čas odmeriavaním prísad, pretože disponuje vlastnou lyžicou na odmeranie popkornu, ktorá je dvakrát väčšia ako bežná lyžica, pomocou ktorej si budete môcť ľahko a presne odmerať množstvo prísad, ktoré budete potrebovať. Jednak tým predídete zbytočnému a zároveň sa budete môcť viac sústrediť na svojich hostí.

Navyše, vďaka inovatívnej cirkulácii horúceho vzduchu vo vnútri prístroja,nemusíte pridávať žiadny olej ani tuk. Popkorn pre svojich aj svojich hostí budete môcť pripraviť chutne a dokonale chrumkavo a chuťovo bez obáv z prebytočných kalórií.

Chcem popkornovač

4. Vlastná domáca limonáda Limo Bar

Chcete usporiadať originálnu záhradnú párty? Ozvláštnite výber nápojov vlastnou domácou perlivou limonádou. Na e-shope OKAY.sk nájdete široký výber sirupov značky Limo bar.

Vyskúšajte napríklad príchuť cola, hrozno, malina alebo ananás a vyberte si svoju najobľúbenejšiu. Vďaka Limo Bar si môžete na svojej záhradnej párty vychutnať chladivý nápoj, ktorý osvieži vašich hostí a dodá garden party ten správny šmrnc.

5. Odšťavovače ovocia a zeleniny

Nemáte radi príliš sladené nápoje plné pridaných cukrov? Vytvorte si vlastnú čerstvú ovocnú šťavu pomocou odšťavovača. Šťavy pripravené odšťavovačom majú pozitívny vplyv na vaše zdravie. Zlepšujú krvný obeh, urýchľujú trávenie a povzbudzujú náladu.

V našom širokom sortimente odšťavovačov na e-shope OKAY.sk nájdete prístroje rôznych cenových kategórií a funkcií. Či už budete hľadať klasické odšťavovače ovocia, nízkootáčkové šnekové odšťavovače ovocia alebo lisy na citrusy.

Pozrieť ponuku odšťavovačov
odstavovac

Odšťavovač ovocia Concept LO7026

S Concept LO7027 nemusíte strácať čas krájaním ovocia. Vďaka jeho výnimočne veľkému plniacemu otvoru avýkone 1000W budete môcť vytlačiť 1 liter čerstvej šťavy naraz. Pripravte svojim hosťom osviežujúci a zdravý nápoj priamo v pohodlí vašej záhrady.

Oslaďte svoju záhradnú párty čerstvou a živinami nabitou šťavou z odšťavovača Concept LO7027 a ukážte svojim hosťom, že vám záleží na ich dobrej zábave i zdraví.

lis na citrusy

Lis na citrusy Severin CP 3537

Chystáte letný záhradný večierok a chcete svojim hosťom ponúknuť osviežujúcu a zdravú alternatívu? Odšťavovač citrusov Severin CP 3537 je tým pravým pomocníkom! S jeho pomocou ľahko pripravíte čerstvo vylisovanú šťavu priamo na mieste.

Vďaka plne automatickému stláčaniu plodov po stlačení tlačidla budete mať šťavu hotovú rýchlo a bez námahy. Severin CP 3537 zvládne všetky citrusové plody s maximálnym výťažkom šťavy, nech už si vaši hostia budú chcieť vychutnaťšťavu z citróna, pomaranča alebo grepu.

Iste oceníte aj ľahkú údržbu odšťavovača, pretože jednotlivé komponenty je možné jednoducho umyť v umývačke riadu. Priprav svojim hosťom osviežujúcu a lahodnú šťavu, ktorá im dodá energiu na celý večer. Zaobstarajte si Severin CP 3537 a buďte pripravení na skvelú zábavu v zdravom štýle!

6. Záhradný plynový gril

Láka vás rýchla a pohodlná príprava pokrmov vonku bez dymu? Plynový gril vám to umožní! Skvele ugrilované steaky, ryby aj zelenina potešia každého a vašu párty posunú na ešte vyššiu úroveň. Navyše ušetríte veľa času a úsilia, ktoré by ste inak museli vynaložiť zakladaním a udržiavaním ohňa. Aj prevádzka plynového grilu vyjde lacnejšie ako pri klasickom grile. Cena plynu, ktorý spotrebujete na jedno grilovanie bude nižšia ako koľko miniete za balenie grilovacieho uhlia či brikiet.

Plynový gril Landmann Triton sa stane vašim perfektným spoločníkom na letné večery. Poteší vás jeho liatinový rošt a veľká grilovacia plocha, ale aj odkladacia polička a nerezové horáky. Je v ňom tiež zabudovaný teplomer, vďaka ktorému budete mať istotu, že sa pripravované pokrmy prepečú presne podľa vašich predstáv.

Pozrieť ponuku grilov

7. Výrobník ľadu

Perfektne vychladené nápoje nás v horúcich letných dňoch drží pri živote. Výrobník ľadu vám s nimi u vás doma pomôže. Väčšina modelov je síce určená do reštaurácií a barov, ale nájdete aj kvalitné výrobníky ľadu do domácností. Toto zariadenie jednoducho svojim chladiacim systémom zamrazí kvapalinu a tvaruje ju do výsledného tvaru.

Výrobník ľadu Gorenje si u vás zaručene nájde miesto vďaka svojmu kompaktnému dizajnu a elegantnému prevedeniu. Tento pomocník dokáže počas 24 hodín vyrobiť až 12 kg ľadových kociek, pričom jeho nádoba na vodu pojme až 2,2 litre tekutiny.

Používanie spríjemní aj praktické funkcie, ako je indikátor hladiny vody aj úrovne ľadu spoločne s priehľadným vekom pre ľahkú vizuálnu kontrolu.

Chcem výrobník ľadu
party reproduktor

Reproduktor LAMAX PartyBoomBox300

8. Bluetooth reproduktor na párty

Párty reproduktor vďaka celej zostave reproduktorov v jednom zariadení ponúkne perfektný výkon, vhodný pre ozvučenie celej párty ako vonku, tak vo vnútri.

Väčšinou sa jedná o väčšie a ťažšie zariadenie v stĺpovom prevedení. Disponuje však madlom, vďaka čomu ich môžete kedykoľvek prenášať. Niektoré modely sú vybavené nabíjacou batériou, tie najväčšie už potrebujú pripojenie do zásuvky.

S reproduktorom LAMAX PartyBoomBox300 behom chvíľky premeníte každú oslavu na poriadnu párty. Svojím špičkovým výkonom 300 W spoľahlivo ozvučí celú záhradu a priamo na jeho tele môžete meniť intenzitu basov a výšok. Dobrú atmosféru dodajú svetelné efekty a bezdrôtové pripojenie bluetooth vám umožní prehrávať vlastný playlist priamo zo svojho telefónu.

Pozrieť ponuku bluetooth reproduktorov

9. Lapače hmyzu

S blížiacim sa letom je dôležité mať na pamäti aj nepríjemný hmyz.Otravní komáre dokážu ľahko pokaziť príjemnú atmosféru spoločného posedenia. Našťastie aj pre to existuje moderné riešenie - elektrický lapač hmyzu.

Elektrický lapač hmyzu je navrhnutý tak, aby vám pomohol zbaviť sa rôznych druhov obťažujúceho hmyzu. Už sa nebudete musieť trápiť nepríjemným bzučaním okolo vás, ale budete si môcť naplno užívať záhradnú atmosféru a spoločnosť svojich blízkych.

Vyberte si kvalitný elektrický lapač hmyzu z našej ponuky a užite si pokojnú záhradnú párty bez nepozvaných hmyzích hostí.

Pozrieť ponuku lapačov hmyzu

Kompletné vybavenie pre letnú párty v OKAY!

Pre najväčší výber kvalitných spotrebičov na letnú párty navštívte náš web. Vyberte si z obrovského množstva modelov vo všetkých cenových kategóriách a vďaka našim dlhodobo najlepším cenám ušetríte!

Pokiaľ sa rozhodnete pre nákup nového elektra v OKAY, zaručujeme vám 100% garanciu spokojnosti. Ak s ním nebudete spokojní, môžete tovar vrátiť do 30 dní bez udania dôvodu zadarmo.

Máme skladom najväčší výber nábytku aj elektra za najvýhodnejšie ceny!

Prezrite si ďalšiu ponuku elektra

Chladničky

Práčky

Televízory

Sušičky

Mobilné telefóny

Notebooky

Kávovary

Umývačky riadu

Vstavané spotrebiče

Smart
elektro

Vysávače

Starostlivosť
o telo

Do kuchyne

Mikrovlnné rúry

Audio

Sporáky

Slúchadlá

Príslušenstvo

Článok pre vás pripravil:

Vojtěch Pospíšil

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.