Objavte novú rýchlu a všestrannú tlačiareň etikiet

Epson tlačiareňSpoločnosť Epson predstavuje novú sériu rýchlych a všestranných tlačiarní SurePress L-4533, ktoré nahrádzajú existujúci model L-4033. Nová tlačiareň ponúka množstvo vylepšených funkcií vrátane zlepšenej produktivity, vyššej spoľahlivosti a nižších nárokov na údržbu.

Rad SurePress L-4533 sa zameriava na malých a stredných výrobcov etikiet, ktorí hľadajú riešenia v oblasti digitálnej tlače, ako aj na komerčných tlačiarov, ktorí chcú rozšíriť svoje služby v oblasti tlače obalov a etikiet. Navrhnutá bola tak, aby ponúkala jednoducho nastaviteľné digitálne riešenie tlače komerčných etiket na celé množstvo substrátov v malom až strednom objeme a umožnila používateľom rozšíriť služby a ponúkať rýchle spracovanie objednávok na počkanie.

Rad L-4533 ponúka lepšiu kvalitu obrazu pri vyšších rýchlostiach a rýchlejšom spracovaní variabilných dát. Tlačiareň je značne automatizovaná, ľahko sa používa a zaobíde sa s minimálnou údržbou.

Rad L-4533 používa sadu atramentov SurePress AQ so zelenou a oranžovou farbou, ktorá poskytuje veľmi široký farebný priestor a ponúka aj možnosť bieleho atramentu, ktorý ešte viac rozširuje možnosti použitia. Atramenty AQ sú založené na vodnej báze a pri tlači nie sú potrebné žiadne chemikálie, dosky ani filmy, takže je tlač šetrnejšia k životnému prostrediu.

Zdroj: Epson

Chcem si pozrieť tlačiarne Epson

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.