Modernizujeme sklad elektra

Rastieme a potrebujeme viac priestoru na nový tovar. Každý deň vybavíme tisíce e-shopových objednávok a počas predajných akcií ešte násobne viac.

V OKAY vždy dbáme na to, aby čas dodania z e-shopu bol čo najkratší. Vzhľadom na to, že sa predaj elektra čoraz viac presúva do online prostredia a silnie záujem o rýchle dodanie s prémiovými službami, prestávali naše sklady stačiť. Preto sme sa pustili do náročnej modernizácie, ktorá prinesie navýšenie skladovej kapacity aj rýchlejšie odbavenie a dodanie objednávok z e-shopu.

Už niekoľko mesiacov intenzívne pracujeme na tom, aby celá operácia prebehla hladko a aby ste ju vy, naši zákazníci, pocítili v jej priebehu čo možno najmenej. Bohužiaľ nie je možné všetko zvládnuť bez prerušenia prevádzky e-shopu a pozastavenia objednávok elektrospotrebičov. Po celú dobu však pre vás budeme pripravení vo všetkých našich predajniach, kde si môžete vybrané elektro vyskúšať a zakúpiť tak, ako ste zvyknutí.

Odmenou za trpezlivosť a znížený komfort pri online objednávaní bude po dokončení modernizácie väčšie skladové zásoby tovaru, rýchlejšieodbavovanievašich objednávok a mnoho ďalších služieb, ktoré pre vás pripravujeme.

 

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.