TIP: Limuzína medzi sedačkami

Luxusná strela medzi sedačkami

Ako limuzína je správne označovaná sedačka Montmarte. Patrí totiž do triedy extra kvalita a je teda pripravená splniť požiadavky najnáročnejších zákazníkov. Splňuje tie najprísnejšie kritéria.

OKAY tip: Chýba vám v domácnosti viac miesta? Prehliadnite si naše OKAY sedačky s úložným priestorom.

Hoci sa to na prvý pohľad nezdá, pohovka Montmarte sa dá rozložiť na priestrannú posteľ. Priestor na spanie má príjemné rozmery 132x193 cm. A to ocení každá návšteva.

 

Výhodou, ktorú každý iste ocení, je veľký úložný priestor dômyselne ukrytý v konštrukcii pohovky Montmarte. Môžete do nej uložiť úplne všetko čo potrebujete, posteľnú bielizeň, časopisy, uteráky a potreby pre návštevu. Na uložené veci sa jednak nepráši a súčasne sú chránené plastovými krytmi otváracieho mechanizmu. Manipulácia s úložným priestorom je veľmi jednoduchá. Otoman sedačky na konci chytíte a jednoduchým pohybom zdvihnete.

Materiály

Sedacia súprava je čalúnená kvalitnou pravou kožou Madras, ktorá zaručuje dlhú životnosť a dokonalý stabilný tvar. Prírodná koža je vďaka svojim vlastnostiam jedným z najpraktickejších čalúnnických materiálov - je dokonca vhodná pre alergikov, pretože neabsorbuje prach, roztoče ani cigaretový dym. Aj keď si prírodná koža vyžaduje pravidelnú údržbu pomocou prípravkov, starostlivosť sa vám mnohonásobne vráti a navyše sa čistí ľahšie a praktickejšie než iné materiály čalúnenia. Vďaka pravidelnej starostlivosti bude dlhé roky vyzerať stále ako nová, takže investujete do budúcnosti.

Sedadlo súpravy je vyrobené z vysoko elastickej PUR peny a kovových pružín, ktoré zaručujú ideálne podmienky na sedenie. Sedadlo je dokonale ergonomické. Je dostatočne mäkké a súčasne sa vďaka pružinám nadmerne neprepadáva.

OKAY tip: Prehliadnite si ponuku sedacích súprav.

Prehliadnite si ďalšiu ponuku nábytku


Článok pre Vás pripravil Pavel Vranka

Napíšte mi

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.