V stredu 1. 5. sú naše predajne zatvorené. Využite na nákup náš e-shop Okay.sk.

Thrustmaster TX Ferrari 458 pre Xbox One - 4460104

Tovar je vypredaný

Thrustmaster TX Ferrari 458 pre Xbox One - 4460104

Kód výrobku: VOLTHR0008
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herná zóna

Thrustmaster TX Ferrari 458 je dokonalý doplnok pre závodné simulátory. Je určený predovšetkým pre Xbox One™ a má oddeliteľný volant od kovových pedálov.

Volant otočiteľný o 900°

Thrustmaster TX Ferrari 458 disponuje volantom, ktorý dokonale simuluje skutočnosť vďaka možnosti otočenia o 900°. Vďaka servomotorčekom je možné dokonalé nastavenie polohy a simulovanie presných parametrov zodpovedajúcich skutočnému ovládaciemu prvku v reálnom automobile.

Vďaka patentovanej technológii H.E.A.R.T. HallEffect AccuRate je volant Thrustmaster TX Ferrari 458, snímajúcej uhol natočenia pomocou magnetických senzorov, dokonalý herný doplnok. Vďaka 16 bitovému riešeniu je snímaný uhol natočenia až pre 65536 polôh.

 

Štýl Ferrari

Pedále Thrustmaster TX Ferrari 458 sú navrhnuté tak, aby dokonale simulovali pedále v autách značky Ferrary, a to nielen funkčnosťou, ale aj vzhľadom. Oba dva pedále sú celokovové a vysoké 10 cm. Vďaka Super high-end spínačom vydržia viac ako 10 miliónov prešliapnutí.

Kompatibilita

Zariadenie Thrustmaster TX Ferrari 458 je kompatibilné nielen s hernou konzolou Xbox One™, ale tiež s PC. Táto kompatibilita je zabezpečená pomocou ovládačov spoločnosti Thrustmaster, ktoré sú k dispozícii z ich stránky ts.thrustmaster.com, kde nájdete vždy aktuálne ovládače.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape