TEFAL HT 617138

Tovar je vypredaný

TEFAL HT 617138

Kód výrobku: HT617138
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Malé spotrebiče

Jedinečný, výkonný a všestranný ručný mixér TEFAL HT 617138 si iste obľúbi každá domácnosť. Jeho potenciál môžete využiť napríklad od šľahania bielkov a krému cez miešanie koláčových zmesí po miesenie cesta. Výkonný motor s príkonom 500 W si bez problémov poradí s premiešaním všetkých surovín.

Ručný mixér TEFAL HT 617138 disponuje 5 rýchlostnými stupňamia turbo funkciou pre individuálny prístup k pokrmu. Pre čo najlepší výsledok pri miešaní aj malého množstva je misa zošikmená a automaticky sa otáča. Vďaka tomu všetky prísady udržané uprostred misy. Objem tejto misy činí 3,3 l. V bohatej výbave tohto mixéra nájdete 2 nerezové šľahače na vyšľahanie bielkov, krémov a premiešanie surovín, 2 háky na miesenie cesta z nerezovej ocele. Tieto nástavce možno umývať v umývačke.

Ďalej v balení nájdete 500ml minisekáčik s protišmykovou základňou a vekom pre uzatvorenie. Už za pár sekúnd nasekáte všetky druhy jedla od čerstvých byliniek cez cesnak po cibuľu. Odnímateľná plastovánoha ručného mixéra TEFAL HT 617138 sa ľahko inštaluje. Ľahko s ňou pripravíte polievky, pasty či ovocné kokteily.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape