SteelSeries Sensei RAW Rubberized (62155)

Tovar je vypredaný

SteelSeries Sensei RAW Rubberized (62155)

Kód výrobku: 62155
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné myši

Laserová herná myš SteelSeries Sensei RAW je stelesnením čistého výkonu a je hodnotená ako jedna z najlepších herných myší pre PC a Mac. K dispozícii je 7 makro tlačidiel s možnosťou naprogramovania vlastnej  funkcie alebo činnosti pre rýchlu elimináciu protivníkov  v ľubovoľnej hre.

Samotný dizajn je prispôsobený pre hranie. Premyslená ergonómia a prakticky umiestnené tlačítka zaistia pohodlnú hru v každej situácii. Tlačidlá disponujú tiež vysokou výdržou až 30 miliónov kliknutí.

Podsvietené logo potom ponúka niekoľko módov iluminácie s možnosťou nastavenia jasu.

 

Laserové snímanie

Vďaka najmodernejšiemu laserovému snímaču možno dosiahnuť konzistentného a spoľahlivého výkonu. SteelSeries Sensei RAW sa môže pochváliť 10,8 Mpix HDobraz s koreláciou 12000 snímok za sekundu. CPI je možné nastaviť v rozmedzí 1 - 5670pre dosiahnutie čo najlepších výsledkov v rozličných hrách a aplikáciách.

 

Možnosti prispôsobenia

Softvér SteelSeries Engine 3umožňuje priradiť funkciu programovateľným tlačidlám, prispôsobiť nastavenie optického snímača alebo si vybrať intenzitu podsvietenia .Všetky nastavenia je možné uložiť zvlášť pre rôzne hry a aplikácie.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape