SteelSeries Keyboard 6Gv2 (US) (64225)

Tovar je vypredaný

SteelSeries Keyboard 6Gv2 (US) (64225)

Kód výrobku: 64225
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné klávesnice

Tank mezi hernými klávesnicami

Herná klávesnica SteelSeries 6Gv2 je stelesnením mimoriadneho výkonu a absolútnej odolnosti. Pilierom sú mechanické klávesy, ktoré sú takmer nezničiteľné. Klávesy sú továrne testované na 50 miliónov stlačení, čo je približne 10 krát viac než u konvenčných modelov využívajúcich snímanie pomocou gumových kupôl. Oproti nim máte s mechanickou klávesnicou zaistený konštantný odpor a omnoho precíznejšie aj konzistentnejšie snímanie stisku.

Píšte pohodlnejšie a presnejšie

Pre zaznamenanie signálu potrebuje táto klávesnica v skutočnosti o 50% kratšiu dráhu stisku. Jednoducho budete písať rýchlejšie a s o poznanie lepšou hmatovou odozvou. Klávesnica SteelSeries 6Gv2 navyše sníma oveľa viac stlačení naraz, čo vám umožní hrať hry pre viacerých hráčov na jednej klávesnici bez vynechania snímania klávesov.

 

Prvotriedna technológia

Spínače Cherry Black MX sú najodolnejšie a najkvalitnejšie, aké môžete získať na súčasnom trhu. Pri pripojení pomocou rozhrania USB klávesnice zaznamená až šesť súčasne stlačených tlačidiel a odovzdá ich operačnému systému (schopnosť anti-ghosting). Spoločnosť SteelSeries, ale dôrazne odporúča pripojenie pomocou pribaleného PS / 2 adaptéra, a to hlavne z dôvodu, že pri jeho využití sa funkcia anti-ghosting rozšíri na ľubovoľný počet kláves. Ďalším dôvodom je eliminácia akejkoľvek odozvy. Pri pripojení PS / 2 rozhraním sú totiž signály posielané okamžite pri ich stlačení.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape