Russell Hobbs 21530

Tovar je vypredaný

Russell Hobbs 21530

Kód výrobku: 2153056
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Naparovacia žehlička Russell Hobbs 21530 je praktický pomocník, ktorý vám uľahčí boj s nerovnosťami na vašom oblečení. Vďaka kombinácii väčšieho parného výkonu, anti-statickým plochám s lepším sklzom a turmalínom vyžehlíte hromadu bielizne oveľa rýchlejšie a jednoduchšie.

Výkonné vertikálne naparovanie sa výborne hodí pre odstránenie záhybov z rôznych druhov oblečenia  alebo obliečok. Naparovacia žehlička Russell Hobbs 21530 disponuje funkciou variabilnej pary, vďaka ktorej môžete ovládať úroveň naparovania. Pre žehlenie napríklad džínsových alebo ľanových materiálov je výborný 150g výstup pary a klasické bavlnené oblečenie ľahko vyžehlíte s 45g výstupom pary.

Keramická žehliaca plocha a anti-statické účinky efektívne vyžehlia aj tie najväčšie nerovnosti. Ďalej vám tiež zaručujú lepšie kĺzanie po žehlenom materiáli. Zúžená špička sa dobre dostane aj do horšie dostupných miest a vy tak ľahko vyžehlíte napríklad aj priestor okolo gombíka. Samozrejmosťou je pre tento model funkcia odvápňovanie, automatické vypnutie, samočistiaca funkcia alebo systém proti odkvapkávaniu.


Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape