OEM Microsoft Windows 8.1 64-bit CZ (WN7-00623)

Tovar je vypredaný

OEM Microsoft Windows 8.1 64-bit CZ (WN7-00623)

Kód výrobku: WN700623
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Pre PC, notebooky, tablety

Operačný systém Windows od firmy Microsoft netreba dlho predstavovať. Jedná sa o jeden z najrozšírenejších operačných systémov pre osobné počítače na trhu, cez ktorý klienti Microsoftu ovládajú svoje stroje už od roku 1985, kedy uzrela svetlo sveta jeho prvá verzia. Najnovšie vydanie nesie označenie Windows 8.1a prináša predovšetkým nové funkcie potrebné pre modernú dobu a uľahčujúce prácu.

Úvodná obrazovka

Asi najväčšou zmenou oproti predchodcom je nová úvodná obrazovka s dlaždicami. Tie nie sú len obyčajnými zástupcami programov, ale dokážu z aplikácií, ktoré reprezentujú vytiahnuť a zobraziť základné informácie. Aplikácia o počasí tak bez nutnosti otvorenia ukáže aktuálne počasie vo vašom meste a pre dlhodobú predpoveď si jedným kliknutím zobrazíte jej celý obsah. Podobne fungujú aj aplikácie pre rôzne sociálne siete, agregáciu aktuálnych správ či komunikáciu s priateľmi. Úvodná obrazovka je navyše vysoko konfigurovateľná a vy si tak môžete nastaviť jej farby aj pozadia podľa vášho vkusu aveľkosť dlaždíc podľa potreby.

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Windows 8.1 tiež veľmi uľahčuje svoje ovládanie, či už s ním pracujete pomocou myši, klávesnice, dotykovej obrazovky, touchpadu alebo ich kombináciou. Ponúka rad klávesových skratiek pre rýchlejší prístup k určitým aplikáciám alebo napríklad okamžité vyhľadávanie, akonáhle začnete písať na úvodnej obrazovke. Pri práci s operačným systémom na notebooku s touchpadom potom oceníte podporu celého radu gest. Nech už však využívate na ovládanie čokoľvek, vždy budete mať pocit rýchlosti a plynulosti.

 

 

Microsoft OneDrive

Veľmi užitočná je aj implementácia cloudovej služby OneDrive. Cloudové úložisko slúži k jednoduchému a rýchlemu zdieľaniu či zálohovaniu súborov, ako sú napríklad fotografie, videá či pracovné prezentácie. Tie tak nemusíte prenášať cez fyzické zariadenie a stačí, keď sa pripojíte k svojmu účtu a máte uložené súbory okamžite k dispozícii.

 

Windows Store

K stiahnutiu aplikácií slúži nový obchod Windows Store, ktorý ponúka nielen množstvo užitočných programov plne optimalizovaných pre operačný systém Windows 8.1, ale aj zbierku najrôznejších zábavných hier, vrátane starých známych Mín, Solitaire a Sudoku v novom kabátiku.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape