Lenovo IdeaTab A7 59-435647

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaTab A7 59-435647

Kód výrobku: 59435647
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Android tablety

S obrazovkou Infinity Glass na tablete Lenovo TAB 2 A7-30 si rozšírite obzory. A to doslova. Sklo Infinity Glass prekrýva predný panel tabletu a rozširuje zorné pole. V kombinácii s IPS technológiou tak budete pohodlne sledovať filmy z akejkoľvek pozície. Zariadenie je tenké a ľahké, takže sa skvele hodí na každú dlhšiu cestu.

Displej so sedempalcovou uhlopriečkou zobrazuje v rozlíšení 1024x600 pixelov. Farby sú ako živé, nech už sa pozeráte vo vnútri alebo na vonkajšom svetle. Plynulú prácu bez akýchkoľvek prieťahov zaisťuje štvorjadrový procesor MediaTek MT8382M s taktom 1,3 GHz. Veľkú časť 1 GB operačnej pamäte si pre seba rezervoval operačný systém Android 4.4 KitKat,

Tablet je vybavený dvojicou fotoaparátov. Predná kamerka s VGA rozlíšením sa stará o prenos obrazu pri videokonferenciách a na zadnej strane ho dopĺňa 2 Mpix fotoaparát. Dáta sa ukladajú na 8 GB internú pamäť. Jej veľkosť je možné navýšiť vložením MicroSD karty.

Slot na SIM kartu dovoľuje využívať tablet ako telefón, ale predovšetkým umožňuje dátový prenos cez 3G sieť. Bez SIM karty je Internet dostupný v dosahu Wi-Fi. Medzi ďalšiu výbavu patrí Bluetooth 4.0 a GPS s asistovaným štartom. Predný reproduktor so zvukovou technológiou Dolby Audio prenáša čistý a prirodzený zvuk. MicroUSB port podporuje funkciu OTG, takže k tabletu je možné pripojiť externý disk alebo iné zariadenie cez USB.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape