Lenovo IdeaPad Flex 14 59-425394

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad Flex 14 59-425394

Kód výrobku: 59425394
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné notebooky

Lenovo Flex 2 14 je stroj s revolučnou myšlienkou. Stáva sa vám, že vás už nebaví klasická práca na klávesnici a radšej notebook ovládate dotykovo, ale prekáža vám pri tom klávesnica? V tom prípade oceníte toto zariadenie, pretože okrem klasickej podoby ponúka aj polohu stojančeku. A navyše sa skvele hodí na cesty, a to vďaka dlhej výdrži batérie a neveľkej hmotnosti. Špecialitou Lenova je klávesnica AccyType, ktorá je ergonomicky tvarovaná a umožňuje pohodlné písanie bez preklepov.

Dotykový displejmá uhlopriečku 14", vybavený je HD rozlíšením a LED podsvietením. Veľmi spoľahlivého spoločníka z neho robí tiež výkonný procesor Intel Core i3 4030U s pracovnou frekvenciou 1,9 GHz. O štart a následný chod počítača sa starajú 4 GB operačných pamätí. K ukladanie dát máte k dispozícii 500GB pevný disk s 8 GB flash pamäte.

Tiež ponúka veľa možností pre rozšírenie. Uveďme napríklad trojicu portov USB, čo vám dovolí pripojiť myš alebo flashku. Port HDMIumožní rozšíriť pracovnú plochu o externý monitor alebo pripojenie notebooku k televízii. O pripojenie k Internetu sa stará Wi-Fi, alebo ethernetová zástrčka. Webkameraje skvelým nástrojom pre online komunikáciu s priateľmi i kolegami. V notebooku je predinštalovaný operačný systém Windows 8.1.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape