Gorenje GV 62315

Tovar je vypredaný

Gorenje GV 62315

Kód výrobku: GV62315
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

Samočistiaci filter

Plne integrovaná umývačka riadu Gorenje GV62315 je vybavená funkciou automatického čistenia filtra. Systém odstraňuje zvyšky jedla a zabezpečuje priechodnosť filtra. Predchádza sa tak nesprávnemu chodu spotrebiča a prípadným problémom. Výsledkom je predĺženie životnosti a stále skvelé výsledky v umývaní riadu. Umývačka riadu sa radí do skupiny spotrebičov s energetickou triedou A++a ponúka kapacitu 12 súprav riadu.

Aqua stop

Umývačka vlastní bezpečnostný systém AquaStop. V prípade úniku vody alebo vytečenia funkcia AquaStop automaticky zastaví dodávku vody a čerpadlo súčasne odčerpá zvyškovú vodu preč zo spodku umývačky. Nemusíte sa už báť zapnúť umývačku a ísť v pokoji spať alebo dokonca úplne odísť z domu a nechať umývačku bez dozoru.

Senzor čistoty vody

Čidlo umiestnené vo vnútri spotrebiča sleduje čistotu vody tak dlho, kým voda nebude celkom zbavená nečistôt. Prispôsobí tak presne umývací cyklus podľa znečisteného riadu. Výsledkom je menšia spotreba a dokonale umytý riad.

3v1

Aktiváciou funkcie 3v1 umývačka prispôsobí automaticky umývací cyklus a nedávkuje leštidlo. Naopak, keď funkciu nevyužijete, umývačka uvoľní leštidlo tak, aby sa dosiahlo skvelých výsledkov s dokonalým leskom. 

Pohodlné umývanie

Systém Click-clack umožňuje umývať v umývačke aj veľké kusy riadu, ako sú panvice, pekáče a veľké hrnce. Posunutím horného koša o jednu úroveň vyššie, vznikne v spodnej časti dostatočne veľký priestor. Naviac je dolný kôš vybavený skladacím systémom, ktorý poskytne pohodlné uloženie väčších kusov riadu.

Umývačka riadu ponúka až 10 umývacích programov: Štandardný prorgam, Auto program, Rýchly program, Intenzívne umývanie, Intenzívne krátke umývanie, ECO program, Oplachovanie, Namáčanie, Šetrné umývanie, Program pre sklo 40/50/55/60/65°C. Plus nadštandardné funkcie: 3v1, odložený štart, samočistiaci filter, Aqua stop. V hornej lište na dverách umývačky je umiestnený informatívny displej.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape