Rozhovory s našimi súčasnými franchízantmi

Tomáš Krajčík – Topoľčany

Moje prvé stretnutie so spoločnosťou OKAY

Moje prvé stretnutie s Okay bolo, keď som čítal inzerát, že v Topoľčanoch otvára „nejaká“ spoločnosť elektro a keďže som výrečný, tak som skúsil pohovor, celkom nezáväzne a bez nejakých veľkých očakávaní, predsa len mal som vtedy 23 a nebral som veci tak ako teraz.

Moja kariéra v OKAY

Začal som ako predavač, bavilo ma to a motivovalo v rámci hodnotiaceho systému, niekedy až k prekonaniu samého seba a zistil som, veľa krát, čo vo mne je a chcel som to stále viac prekonávať a byť najlepší. Prešiel som všetkými sitami ktoré boli keď nás prerieďovali, bol som zástupca vedúceho predajne, vedúci predajne, opäť zástupca a vedúci...stále dookola až napokon, vďaka mojej povahe, že som chcel niečo viac a urobil som pre to všetko som sa na pozícii VP ustálil a potom prišla ponuka franchizy.

Čo sa mi na spoločnosti OKAY páči

Na Okay sa mi páči systém odmeňovania- koľko zo seba vydáš, toľko dostaneš...a bez obmedzení.

Franchíza

Čo sa týka franchízy, je to po tých 7 rokoch, čo som vo firme posun niekde ďalej ,čo som už asi potreboval v rámci motivácie. Ale je to aj kopec driny a práce dlho do noci aj doma...ale prináša to svoje ovocie a to je pre mňa najväčšia motivácia. Je to už trošku vyšší level ako byť “ len“ vedúci predajne.

Moje záľuby

Záľuby? Práca s PC, hudba, príroda a samozrejme zábava s ľuďmi okolo mňa, to je moja najväčšia záľuba. Som veselý typ a mám rád zábavu, bez ktorej by to asi nešlo v dnešnom zložitom svete. Aj keď je pravda, že popri práci je tých záľub pomenej, ale ako sa hovorí, kto chce, čas si nájde.

Marián Šugár - Žilina

Moje prvé stretnutie so spoločnosťou OKAY

So spoločnosťou Okay som sa prvý krát stretol ako zákazník, keď sme si, vtedy ešte s priateľkou, boli kupovať novú chladničku.

Moja kariéra v OKAY

Do firmy Okay som nastúpil v roku 2009 ako asistent predaja na predajni v Žiline. Po dvoch týždňoch som prešiel na pozíciu zástupca vedúceho predajne a po ďalších piatich mesiacoch som začal pracovať ako vedúci predajne. V lete 2010 som prešiel na druhú Žilinskú pobočku, ktorú som si od 1.1.2012 vzal do franchizy.

Čo sa mi na spoločnosti OKAY páči

Na firme Okay sa mi páči, že v tejto spoločnosti si je strojcom svojho úspechu každý sám. Záleží len na tom, ako kto pristupuje k svojej práci a kto sa ako snaží.

Franchíza

Franchíza? Keď prišla ponuka od spoločnosti, vziať si predajňu do franchízy, v podstate som neváhal. Bral som to ako novú výzvu a možnosť niekam sa posunúť. Aj keď samozrejme pribudla oveľa väčšia zodpovednosť (najmä za zamestnancov) a aj viac administratívnej práce, nikdy som tento krok neoľutoval, veď s franchízou prišli nie len starosti, ale aj nové možnosti.

Moje záľuby

Medzi moje najväčšie záľuby patrí moja manželka a ročný synček. Trávime spolu v podstate všetok voľný čas a keď sa dá, trávime ho niekde pri vode, lebo rybárčenie je moja vášeň už 20 rokov.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape