Firemná kultúra

"Schopní rastú s nami"

Sme úspešná európska, dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť. Na našej dnešnej veľkosti majú veľkú zásluhu ľudia, ktorí v OKAY pracovali pre nami. Zverili nám spoločnosť v dobrej kondícii a ziskovú. Je pravda, že sa stále meníme, ale základné hodnoty, na ktorých bola spoločnosť založená musia zostať zachované, aby nebola ohrozená samotná podstata OKAY.

Hodnoty, ktoré zdieľame

Lojalita a zodpovednosť

Od prvého dňa nováčikom znižujeme neistotu zaškoľovacím programom. Za lojalitu a zodpovednosť našich ľudí ponúkame dobré pracovné podmienky a záujem o celého človeka vo všetkých jeho rolách: rodič, partner, pracovník. Záleží nám na tom, aby si naši ľudia vďaka práci splnili svoje sny a aby práca nebola na úkor rodiny alebo zdravia. Keď pracovník prácu nezvláda a chce odísť, radi mu pomôžeme pri hľadaní.

Profesionalita a systémovosť

Zdieľame spoločné ciele a víziu najsilnejšieho stredoeurópskeho predajcu spotrebičov. Na ceste k jej dosiahnutiu rozlišujeme priority a snažíme sa využívať best practices pre zdokonalenie pracovných postupov. Záleží nám na každom detaile našej práce. Pri rozhodovaní dokážeme využiť ako intuíciu, tak i nekompromisnú reč čísel. Stále sa zdokonaľujeme a meníme podľa potrieb zákazníkov a trhu.

Budúcnosť a rozvoj

Už dnes sa pripravujeme na budúcu expanziu. Denne vytvárame nové pracovné miesta.
Tu sa pozrite, ako prebieha výberové konanie v OKAY.
Pre nové pracovné výzvy dlhodobo pripravujeme pracovníkov a talenty. Každému pomáhame rozvinúť jeho potenciál. Veľkou prednosťou našej spoločnosti je prepracovaný systém vzdelávania pre všetky pozície – Okay Akadémia a e-learningový vzdelávací program i-Akadémia.

 

Nadšenie a pozitívne myslenie

Veríme, že náš úspech sa rodí v hlave. Keď uveríš vo víťazstvo, zvíťazíš. Preto okolo seba popierame negativizmus. Spoločne zdieľame a oslavujeme úspechy, učíme sa z neúspechov. Pracujeme s nadšením, baví nás to. Svojim ľuďom dôverujeme a dávame im priestor na sebarealizáciu a iniciatívu. Chyby robí každý, kto niečo robí – ale nesmie ich zbytočne opakovať.

Efektivity a pridaná hodnota

To, čo nás všetkých živí, sú výsledky. Nevyhovárame sa, keď sa niečo nepodarí, ale hľadáme spôsob, ako výsledky zachrániť a zlepšiť. Sme na seba i našich ľudí vysoko nároční. Keď chceme obstáť v tvrdej konkurencii, musíme byť najlepší, najvýkonnejší, najvynaliezavejší. Naše odmeňovanie je výkonové a zodpovedá dosiahnutým výsledkom. Sme spoločnosťou len pre tých najschopnejších.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape