Tovar objednaný ešte 22. decembra dodáme pred Vianocami

Tento rok budeme opäť do Vianoc dodávať tovar aj tým najväčším oneskorencom. Záruku dodania do Štedrého dňa dostanú aj tí, ktorí na e-shope nakúpia 22. decembra do 16:00. Garancia platí pre objednávky s vyzdvihnutím na predajni a pre prepravnú službu GEIS. Taktiež predajne spoločnosti plánujú nadštandardnú otváraciu dobu, a to až do odpoludnia 24. decembra.

Profesor OKAY - Tovar objednaný ešte 22. decembra dodáme pred VianocamiRýchlym dodaním chceme nadviazať vlaňajší úspech s nadštandardným doručovaním tovaru. „Už minulé Vianoce sme to zvládli, takže nie je dôvod akciu neopakovať. Stáva sa, že ľudia nemajú na nákup darčekov čas. Nechceme, aby mali pokazené Vianoce. Preto im darčeky dopravíme domov včas, aj keď objednajú ešte 22. decembra,“ vysvetľuje náš obchodný riaditeľ Ladislav Kolesár.

Ale dokonca aj 24. decembra ešte veľa ľudí doháňa posledné nákupy. Internetové obchody už v túto dobu objednávky nemôžu stihnúť, takže sú nakupujúci odkázaní na kamenné predajne. Pobočky OKAY tak zostanú otvorené až do popoludnia Štedrého dňa.„Našim zákazníkom umožníme nákup doslova za päť minút dvanásť. Výber na predajniach máme pestrejší než kedy predtým a každá pobočka bude bohato zásobovaná,“dodává Kolesár.

Bezprostredne po Štedrom dni tiež nastáva obdobie, kedy ľudia nevhodné darčeky vracajú a ihneď kupujú nové. Aj na tieto rýchle nákupy sa spoločnosť OKAY pripravuje. Tovar objednaný počas Vianoc zákazníkom dorazí domov už v pondelok 29. decembra. Môžu teda darčeky stále očakávať pod stromčekom.

Stačí si už len vybrať darčeky! Prajeme vám krásne Vánoce!

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.