Samsung predstavuje nové tlačiarne pre podniky

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd. začína predávať nové čiernobiele tlačiarne ProXpress M4030ND a čiernobiele multifunkčné tlačiarne ProXpress M4080FX. Oba varianty sú navrhnuté tak, aby zabezpečili väčšiu produktivitu, bezpečnosť a efektívnosť malých a stredných firiem. Vďaka najvyššej rýchlosti tlače vo svojej triede, zabezpečeniu na podnikovej úrovni a ľahšiemu prispôsobeniu sú ideálne pre odvetvie s veľkoobjemovou produkciou dôverných dokumentov, ako sú profesionálne služby a vládne organizácie.   

Nové tlačiarne Samsung ProXpress M4030/4080 tlačia rýchlosťou 40 strán za minútu. Ich kapacita môže byť navýšená na 2 850 listov (M4030ND), resp. 2 300 listov (M4080FX), takže sú vhodné pre kancelárie s veľkým objemom tlače. Multifunkčná tlačiareň M4080FX navyše skenuje trikrát rýchlejšie než iné bežné modely na trhu, čo ocenia najmä firmy, ako sú advokátske kancelárie či dizajnérske štúdiá. Tlačiareň tiež podporuje integráciu riešenia na mieru, čím rozširuje možnosti riadenia výkonu a distribúcie dokumentov.

Vďaka maximálnej mesačnej záťaži 120 000 strán obstarajú tlačiarne Samsung ProXpress M4030/4080 veľký objem tlačových úloh po dlhú dobu. Rýchlosť a spoľahlivosť z nich robí ideálne zariadenia pre kancelárie využívajúce prevažne čiernobiele dokumenty.

Kľúčové vlastnosti tlačiarní Samsung ProXpress M4030/4080:

Vysoká produktivita

Dvojjadrový 1GHz procesor umožňuje vytlačiť až 40 strán za minútu. Model M4080FX súčasne vyniká vstavaným duálnym podávačom dokumentov, ktorý môže skenovať až 60 obojstranných listov za minútu.

Zabezpečenie na podnikovej úrovni

Možnosti zabezpečenej autentizácie sú základnou funkciou oboch modelov tlačiarní. Zvyšujú dôvernosť dokumentov a znižujú náklady na tlač. Užívatelia majú niekoľko možností, ako overovať tlačové úlohy: zadaním PIN kódu, ID, hesla alebo jednoduchým priložením ich identifikačnej karty alebo mobilného zariadenia s NFC.

Riešenie pre prispôsobenie a správu

Tlačiareň ProXpress M4080FX využíva platformu Samsung s otvorenou architektúrou. Umožňuje tak integráciu softvérových riešení od partnerských a nezávislých dodávateľov bez potreby servera. Riešenia, ako je softvér pre správu tlačového parku, tak môžu byť inštalované priamo na tlačiarni, čím sa rozšíria možnosti správy zariadení z viacerých miest a serverov.

Zdroj: Samsung

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.