Samsung predstavil nové audio produkty

Spoločnosť Samsung Electronics predstavila na veľtrhu spotrebnej elektroniky CES 2015 rad nových audio produktov. Audio zariadenia s označením WAM7500/6500 predstavujú nový koncept reprodukcie zvuku. Nezáleží na tom, ako ďaleko či blízko od reproduktorov sa poslucháči pohybujú, všetci sú pohltení rovnako plnohodnotným zvukom. Na rozdiel od konvenčných reproduktorov, ktoré reprodukujú zvuk jedným smerom, naplní nový koncept Samsung WAM7500/6500 zvukom celú miestnosť.
 
Tento prevratný spôsob zvukového prenosu zaisťuje technológia „Ring Radiator“, s ktorej využitím sa zvuk šíri priestorovo (360°) s dokonalým vyvážením výšok i basov.
 
„Veľmi dobre si uvedomujeme, ako ľudia milujú hudbu, a preto neustále rozširujeme naše portfólio a prinášame vysoko kvalitné bezdrôtové audio produkty pre dokonalé domáce počúvanie,“ povedal Jurack Chae, Senior Viceprezident spoločnosti Samsung Electronics. „Nový koncept WAM7500/6500 sprostredkuje poslucháčom živý zvuk, nech sú kdekoľvek, a nové zakrivené soundbary umocnia filmové zážitky pri sledovaní televízie.“
 
Audio zariadenia WAM7500/6500 boli vyvíjané v najmodernejších audio laboratóriách vo Valencii v Kalifornii. Reproduktory sú vyrobené z prémiových materiálov a ich štýl bude ladiť s akýmkoľvek interiérom.Budú predstavené v dvoch modeloch: stojacom (WAM7500 - na fotke) a prenosnom (WAM6500).
 
Stojaci typ ponúkne štýlový dizajn v kombinácii s prémiovým zvukom. Prenosný typ má v sebe zabudovanú batériu, vďaka ktorej je možné si vychutnať skvelý zvuk kdekoľvek – doma aj vonku. Oba modely je možné jednoducho pripojiť k televízoru, soundbaru alebo mobilným zariadeniam.

Samsung ďalej plánuje predstavenie rozšíreného radu zakrivených soundbarov. Prvý zakrivený soundbar na svete, model 7500, bol predstavený v polovici roka 2014.Teraz bude rad rozšírený o modely 8500, 6500 a 6000, a vďaka tomu bude možné soundbarom optimálne doplniť zakrivené televízory rôznych veľkostí od 45 po 78 palcov.

Nový rad zakrivených soundbarov 8500 tiež ponúkne vynikajúci 9.1 kanálový zvuk vďaka centrálnemu a ďalším postranným reproduktorom, ktoré sú okrem iného umiestnené na oboch koncoch soundbaru. Úžasný divácky zážitok bude umocnený dokonalým posluchom pohlcujúceho zvuku.

Zdroj: Samsung

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.