Nepohodlnému interiéru stačí dodať krivky

Necítite sa vo vašej obľúbenej izbe dobre? Stále vám v interiéri niečo chýba? Nepríde vám interiér tak útulný a pohodlný ako ste čakali? Vedzte, že za všetko môže nedostatok kruhových prvkov v interiéri.

Väčšina interiérových prvkov má ostré hrany, čo vo vás väčšinou vyvoláva onen nepríjemný pocit nepohodlia. Keď tieto ostré hrany rozbijete kruhom a guľatými tvarmi, uvidíte, že sa v interiéri budete cítiť oveľa príjemnejšie

Každá izba bytových dizajnérov preto obsahuje minimálne jeden kruhový prvok. Či už sa jedná o vymaľovanie alebo tapetu s kruhovým vzorom. Do izby môžete umiestniť aj okrúhle zrkadlo či obraz. Napríklad stačí položiť na podlahu kruhový koberec, prípadne použiť okrúhle osvetlenie.

Ak sa vám kruhy nepáčia a sú pre vás v súčasnom interiéri nepredstaviteľné, môžete samozrejme využiť aj iný spôsob. Je to jednoduché. Ide iba o to, aby ste interiéru dodali krivky.

Majte to na pamäti predovšetkým pri výbere z nášho sortimentu. Snažte sa nevyberať si hranatý gauč, konferenčný stolík či kreslo. Hrany na vás väčšinou síce pôsobia oveľa skladnejšie, avšak majte na pamäti, že vaša izba nie je Tetris.

Že je to príliš jednoduché a preto to nebude fungovať? Ukážte nám jedinú miestnosť, ktorej by trocha guľatosti nepomohla.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.