Indesit predstavuje nové sporáky

Vstavané kuchynské spotrebiče bodujú na plnej čiare, ale ani voľne stojace sporáky nepatria do starého železa. Nové sporáky značky Indesit to svojím štýlovým dizajnom, praktickými prvkami a modernými funkciami aj v najnižšej cenovej kategórii dokazujú. Biele aj moderné nerezové prevedenie so zrkadlovým sklom, celosklenené dvierka pre ľahšie čistenie, multifunkčná rúra s 10 programami vrátane horúceho vzduchu, gratinovania a grilu, úsporné plynové horáky (v prípade plynovej varnej dosky), digitálny displej, sklenený poklop, spodná zásuvka na plechy alebo rozšírená sada príslušenstva – všetko, čo by mal súčasný sporák mať.
 
Celosklenené dvierka v novom dizajne s dvojitou výplňou sa ľahko čistia. Hladkú vnútornú časť bez nerovností utriete handričkou, navyše sú dvierka jednoducho rozložiteľné len v troch krokoch a môžete ich ľahko vyčistiť aj medzi jednotlivými sklami. Vďaka zúženiu bočných rámikov je lepšie vidieť dovnútra a pripravované jedlo môžete skontrolovať aj bez otvorenia dvierok.
 
Multifunkčná teplovzdušná rúra s 10 programamina kvalitnú prípravu všetkých pokrmov - Horúci vzduch, Spodný ohrev, Spodný ohrev s ventilátorom, Fast Cooking, Gratinovanie, Gril Múčniky, Pizza, Tradičný, Rozmrazovanie.
 
Vnútorné steny rúry sú pokryté kvalitným menej poréznym smaltom. Vďaka tomu je povrch hladší a čistenie je jednoduché napríklad aj pomocou pary.
 
Efektívny trojitý horák na plynovej varnej doske zabezpečuje rovnomernú distribúciu tepla vďaka vertikálnemu šíreniu plameňa. Tým skrátite varenie a ušetríte až 20% energie. Nové ovládacie gombíky umožňujú citlivé nastavenie úrovní plameňa, samozrejmosťou je elektrické zapaľovanie v gombíku a bezpečnostná poistka plynu.
 
Nové sporáky sú vybavené praktickou plne výsuvnou zásuvkou na uloženie plechov, skleneným poklopom varnej dosky, polohovateľnými nožičkami na nastavenie výšky, až 2 plechmi a 2 roštami.
 

zdroj: Indesit

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.