Múdra stolná lampička Xiaomi 15818

Tovar je vypredaný

Múdra stolná lampička Xiaomi 15818

- Meňte farbu osvetlenia podľa nálady alebo v aplikácii nastavte zmenu farby, keď niekto zavolá.
- Zapnutie, vypnutie, zmena farby a intenzity možno meniť tiež na lampe samotnej prostredníctvom dvoch spínačov a dotykového ovládania.
- Aplikácia dokáže nasnímať a zobraziť farbu cez fotoaparát z Vášho telefónu.
 
Spríjemnite si čítanie a meňte farbu osvetlenia svoje lampičky podľa seba!
Kód výrobku: 15818
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Smart osvetlenie

Mi Bedside Lamp
16 miliónov farieb pre vaše sny


Xiaomi Mi Bedside Lamp ponúka virtuálny kaleidoskop farieb. Nastavte si osvetlenie podľa svojej nálady. Prispôsobte ho hraniu, čítaniu alebo ďalším činnostiam. Ľahko a rýchlo si upravte jas, aby sa vám lepšie spalo aj odpočívalo. Nemali by ste sa jednoducho prispôsobovať svojmu osvetleniu – ono by sa malo prispôsobiť vám.

 


 

Ovládanie cez telefón


Nastavte si nočnú lampičku Mi Bedside Lamp podľa svojej obľúbenej fotografie. Jednoducho vyberte fotku a lampička aplikuje daný výber farieb pri svietení. Tento výber potom môžete použiť alebo ešte ďalej teplosť farieb upraviť, čím zakaždým docielite úplne jedinečný výsledok.

 


 

Príjemný nočný režim

Pre nočný režimstačí na nočnú lampičku Mi Bedside Lamp klepnúť. Mäkké neoslňujúce svetlo vám zaručí nerušený spánok a pritom bude v izbe stále vidieť. Príjemné a teplé svetlo je k odpočinku ideálne.

 


 

Dotykové ovládanie


Mi Bedside Lamp umožňuje flexibilné ovládanie ako cez aplikáciu Companion App, tak dotykovým ovládaním. Pomocou vrchných tlačidiel si môžete jednoducho a pohodlne upraviť farbu aj jas svetla.

 


 

Vysoko kvalitný výrobok


Každá spálňa potrebuje niečo trochu iné. Mi Bedside Lamp sa vďaka svojmu minimalistickému dizajnu hodí do akejkoľvek spálne. Pri jej výrobe sú používané vysoko precízne metódy CNC eloxovanie aj rezanie, ktoré zaručia bezchybný výsledný výrobok.

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape