Xbox ONE S, 1TB, bílá + druhý ovladač + FIFA 19  234-00607

Tovar je vypredaný

Xbox ONE S, 1TB, bílá + druhý ovladač + FIFA 19  234-00607

Model roku 2018Hľadáš skvelého herného spoločníka na dlhé zimné večery? Daj šancu Xboxu s pribalenou FIFO 19.
Elegantný dizajn
skvele zapadne medzi ostatnú elektroniku v obývacej izbe. Veľký dynamický rozsah sľubuje špičkový obraz a brilantnú grafiku pre tvoje hry. Vďaka Ultra HD rozlíšeniu ťa čakajú dokonalé detaily pre hry aj prehrávané filmy. Priestorový zvuk ťa doslova pohltí a vtiahne do sveta práve prebiehajúcej hry alebo prehrávaného filmu.
V online obchode Xbox Store na teba čaká nespočetné množstvo hier od zábavných hier až po prepracované AAA tituly. Možnosť streamovanie 4K videa z internetu a služieb ako je Netflix prichystá zábavu v okamihu. Xbox Play Anywhere dovoľuje hrať digitálne tituly Play Anywhere ako na konzole, tak aj na počítači s Windows 10. Spätná kompatibilita ti dovolí vychutnať hry predchádzajúcich generácií vrátane radu legendárnych titulov. Predplatné Games Pass ponúka okamžitý a neobmedzený prístup k viac ako stovke zábavných hier s vysokým hodnotením. Blu-Ray/DVD mechanika nahradí tvoj starý prehrávač a dovolí prehrávať filmy vo vysokom rozlíšení zo zakúpených diskov.
Tak neváhaj, kúp si Xbox a ešte dnes dotiahneme svoj obľúbený futbalový tím do finále Ligy majstrov.


 

 

Kód výrobku: 23400607
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Xbox One

 

XBOX ONE S

Jedinečná herná konzola Xbox One S ponúka knižnicu plnú viac ako 1300 hier, jednotku Ultra HD Blu-Ray a možnosti streamovania 4K videa. Týmto sa v okamihu stane nielen hernou konzolou, ale aj vaším domácim multimediálnym centrom.

 

Skvelé vlastnosti

Konzolu Xbox One S zdobí nielen unikátny dizajn, ale aj rad prepracovaných technológií medzi ktoré patrí predovšetkým HDR, 4K rozlíšenie alebo úchvatný priestorový zvuk.

 

 

 

Dynamický rozsah

Veľký dynamický rozsah sľubuje špičkový obraz a brilantnú grafiku pre vaše hry.


 

 

Rozlíšenie 4K

Vďaka Ultra HD rozlíšeniu vás čakajú dokonalé detaily pre hry aj prehrávané filmy.

 

 

Priestorový zvuk

Ponorte sa do sveta práve prehrávaných hier a filmov vďaka Dolby Atmos a DTS: X.

 

 

 

Vycibrená knižnica titulov

Na pultoch predajní aj v online obchode Xbox Store na vás čaká nespočetne hier od zábavných až po prepracované AAA tituly. Postavte kus sveta v obľúbenom Minecraftu, zažite pirátsku dobu v online multiplayerovom Sea of ​​Thieves, preskákajte sa plošinovkou Super Lucky's Tale alebo sa vrhnite do sveta Star Wars v novom Battlefront II.

 

 

Xbox One ponúka viac možnosti hrania

 

 

 

Xbox Games Pass ponúka okamžitý a neobmedzený prístup k viac ako stovke zábavných hier s vysokým hodnotením.

 

 

 

Xbox Play Anywhere je služba, ktorá dovoľuje digitálne tituly Play Anywhere hrať ako na konzole, tak na počítači s Windows 10.

 

 

 

 

Back Compat čiže spätná kompatibilita vám dovolí vychutnať hry predchádzajúcich generácií a znovu si užiť legendárne tituly.
 

 

 

Mixerje platforma pre živé prenosy, vďaka ktorej môžete napríklad sledovať alebo hrať so svojimi obľúbenými reportérmi.

 

 

FIFA 19

Hra FIFA 19 od EA SPORTS používa technológiu Frostbite a prináša zážitky futbalových šampiónov na ihrisku aj mimo neho. Na základe inšpirácie Ligou majstrov UEFA program FIFA 19 ponúka zdokonalené herné funkcie, ktoré umožňujú kontrolu nad ihriskom v každom okamihu a poskytujú nové a bezkonkurenčné spôsoby hry, vrátane dramatického finále príbehu Alexa Huntera v The Journey: Champions, nový režim v populárnom hernom móde FIFA Ultimate team, a mnoho ďalšieho.

 

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape