Whirlpool WTLS 60811

Tovar je vypredaný

Whirlpool WTLS 60811

Kód výrobku: WTLS60811
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Práčky

Kompaktná vrchom plnená práčka Whirlpool WTLS60811 je priestorovo úsporným riešením s kapacitou dostačujúcou potrebám menších domácností. Vašu bielizeň vyperie šetrne, spoľahlivo, úsporne a ticho. Chytrá senzorová technológia 6. zmyselvám navyše ušetrí veľa času a financií. Rozpozná charakter náplne a tomu prispôsobí parametre programu. Umožní vám tak ušetriť až 30% energie a vody a skrátiť trvanie pracieho cyklu o 50%. So šírkou 40 cm sa táto práčka ľahko vojde aj do panelákovej kúpeľne, a jej kapacita 6 kg postačí pre bežné pranie. Práčka sa nachádza v najúspornejšej energetickej triede na trhu A+++, takže vám vrátia náklady, ktoré ste do nej vložili, v úsporách na elektrine. Rýchlosť otáčok je výborných 1100 ot./min.

Whirlpool WTLS60811 ponúka výber zo 14 programov pre rôzne typy materiálov (bavlna, jeans, syntetika, jemné, zmiešané, vlna ...), biela, tmavá aj farebná bielizeň. Pri nočnom programe je hlučnosť spotrebiča znížená, aby ste mohli nerušene spať. Veľmi ticho sa dostanete tiež k otvoreniu bubna práčky vďaka Soft opening. Ak sa ponáhľate alebo chcete vyprať dávku málo zašpinenéjo oblečenia, určite oceníte rýchly 15-minútový program. Najúspornejší Eco program ponúka najväčšiu úsporu energie. Kombinácia voľby Colours 15°, ktorá sa zameriava na šetrné pranie farebnej bielizne pri nízkych teplotách, s funkciou 6. zmysel, zaisťuje dlhodobú ochranu farieb. Trieda pracieho výkonu A je pritom vždy zaručená.

Ovládanie práčky je jednoduché a intuitívne, takže si s ním poradí každý člen vašej rodiny. Všetko sa zobrazuje na veľkom, prehľadnom LED displeji. Funkcia odložený štart vám umožní rozplánovať si deň podľa potreby a nastaviť koniec prania napríklad na ráno, alebo na dobu návratu z práce. Do pamäte si môžete uložiť váš obľúbený program vrátane nastavenia, čo je možné samozrejme kedykoľvek zmeniť. Práčku chráni niekoľko bezpečnostných funkcií, napríklad systém kontroly tvorby peny alebo vyrovnania nestability. Systém proti krčeniu potom zabezpečí šetrnú starostlivosť o bielizeň.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape