Whirlpool FSCR 80411

Tovar je vypredaný

Whirlpool FSCR 80411

Kód výrobku: FSCR80411
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Práčky

 

S voľne stojacou práčkou s predným plnením Whirlpool FSCR 80411 v dizajne Supreme Care bude o vašu bielizeň vždy skvele postarané. Vďaka svojej nízkej spotrebe sa radí do najúspornejšej energetickej triedy A +++.Jej kapacita je 8 kg špinavej bielizne a pri odstreďovaní dosahuje až 1400 otáčok za minútu. K dispozícii máte rôzne programy vhodné napríklad pre pranie bavlny, syntetiky, jemnej bielizne, vlny alebo pre rýchle prepranie v 30 ° C teplote po dobu 30 minút. Všetko ľahko nastavíte pomocou štýlového ovládacieho panelu s displejom.

Inteligentná technológia 6. zmysel prispôsobí prací cyklus podľa veľkosti a druhu náplne, čím ušetrí až 70% energie, vody a času. Navyše dochádza k správnemu dávkovaniu pracích prostriedkov. Možnosť FreshCare je ideálna, ak nemôžete vytiahnuť bielizeň z práčky ihneď po skončení programu, alebo na ňu jednoducho často zabúdate. Táto možnosť po skončení pracieho cyklu vašu bielizeň prevzdušní a udrží ju stále sviežu.

Funkcia odporúčaného dávkovania bráni predávkovaniu pracieho prostriedku, takže šetrí jeho spotrebu, prispieva k ochrane životného prostredia a vyprané prádlo je vhodné aj pre citlivú pokožku. Možnosť bez plákania zastaví program s plnou nádržou pred záverečným odstreďovaním, čo je vhodné pri škrobení či nočnom praní. Podľa úrovne zašpinenia bielizne práčka prispôsobí dĺžku programu. Systém vyrovnania nestability pomocou elektronického senzoru zabezpečí, aby práčka pri odstreďovaní nevibrovala a bola stabilná. Ďalej obsahuje Eco guličku, ktorá pri praní funguje ako plavák a bráni úniku pracieho prostriedku a tým zvyšuje účinnosť prania. Pri vypúšťaní sa guľôčka posunie dole a umožní úplné vypustenie vody.

Kolíska pre pranie vlny je špeciálna fáza pracieho cyklu pre pranie prírodnej vlny, pri ktorom dochádza k zvláštnym kolísavým pohybom. Snímač, ktorý kontroluje množstvo peny, v prípade jej nadmernej tvorby bráni zníženiu účinnosti plákania. Práčka je vybavená riadenou optimalizáciou spotreby vody, čo znamená, že množstvo vody závisí od zvoleného programu a nasiakavosti bielizne. Technológia Eco monitor, umožňuje zobrazenie aktuálnej spotreby energie podľa zvoleného programu, teploty, veľkosti náplne a ďalších parametrov. Detská poistka chráni pred zmenami nastavených funkcií a bráni zapnúť spotrebič.

.

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape