Whirlpool AWE 60510

Tovar je vypredaný

Whirlpool AWE 60510

Kód výrobku: AWE60510
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Voľne stojaca práčka od osvedčeného výrobcu domácich spotrebičov Whirlpool AWE 60510 je skvelou alternatívou vysoko výkonného, ​​inteligentného a úsporného spotrebiča do malých panelákových kúpeľní. Kombinuje výhodu vrchného plnenia a iba 40 cm na šírku s výhodami robustnejších spotrebičov, medzi ktoré patrí aj inteligentná technológia 6. Zmysel, patentovaná spoločnosťou Whirlpool. Tá využíva systém snímačov, ktorý vyhodnocuje a optimalizuje výsledky pracieho cyklu, takže práčka pre každú dávku bielizne spotrebuje práve to najmenšie možné množstvo vody, energie a času vzhľadom k znečisteniu bielizne. Inteligentná regulácia vody zaistí maximálnu efektivitu prania. Príslušnosť k energetickej triede A++znamená, že sa jedná o mimoriadne úsporný spotrebič, takže ušetrí nielen miesto v kúpeľni, ale aj vaše výdavky za elektrinu. Ponúka kapacitu bubna 6 kg, ktorá postačí aj rodinám, a otáčky odstreďovania až 1000 ot./min.

Tento šikovný spotrebič uspokojí aj tých náročnejších zákazníkov. Dá vám na výber z 18 pracích programov podľa typu bielizne a intenzity znečistenia. Medzi programami nájdete napríklad antibakteriálne, denné, ručné pranie, predpierka, jeans, bavlna, jemné, vlna, syntetika, zmiešané prádlo, plákanie a odstreďovanie, alebo rýchly 15 min. program. Najobľúbenejší je samozrejme Eco program pre bavlnené prádlo, ktorý zaručuje tú najväčšiu úsporu energie. Účinnosť prania najvyššej triedy A v súlade s európskymi normami je za všetkých okolností zachovaná. Svoju voľbu môžete sledovať na prehľadnom LCD displeji. Výhodou je možnosť nastavenia odloženého štartu, vďaka ktorej na vás môže čistá a voňavá bielizeň čakať napríklad hneď po prebudení alebo po návrate z práce. Ďalšou špecialitou tohto modelu je systém Clean+, ktorý zaručuje veľmi efektívne pranie aj pri nízkych teplotách. Jedná sa o viacfázový prací cyklus, ktorý pri použití rozpúšťadla na škvrny optimalizuje účinnosť všetkých chemických prostriedkov. Tento program je ideálny pre veľmi špinavé prádlo, ktoré vyžaduje citlivé zaobchádzanie.

Model Whirlpool AWE 60510 samozrejme ponúka aj rad bezpečnostných funkcií. Práčka je vybavená systémom pre vyrovnávanie nestability, vďaka ktorému práčka nebude cestovať po kúpeľni, a kontrolou tvorby peny. Bezpečnostné indikátory vás zavčasu upozornia na všetky prípadné problémy, ako sú napríklad zanesený filter, zatvorený prívod vody alebo otvorené dvierka. Systém proti krčeniu zase zaistí šetrnú starostlivosť o bielizeň. Konštrukcia pračky je kvalitná, s vyváženými, ľahko otvárateľnými dvierkami. Vnútri nájdete aj kolísku pre pranie vlny a 3 komorovú násypku. Maximálna hlučnosť pri praní dosahuje príjemných 59 dB. Táto práčka je ekonomická, cenovo dostupná, skladná, a o vašu bielizeň sa pritom postará skoro sama!

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape