Elektro pod stromčekom bez obáv! Garancia vrátenia tovaru do 15. 1. 2017 + garancia doručenia do Vianoc.

x
139 cm Full HD TV Strong za 449 € | iba 4 ks

Výhody varenie v pare

V poslednej dobe je veľmi moderná príprava jedla v pare. Môžete tak ušetriť kopu času, ktorý by ste inak strávili v kuchyni. Navyše bude vaše jedlo zdravšie, akoby ste  ho varili vo vode alebo smažili na panvici.

 

Prečo?

Varením a ohrievaním v pare využívate potraviny šetrne. Na rozdiel od klasického varenia totiž nestrácajú dôležité živiny a vitamíny. Môžete tak zachrániť až o 50 % viac vitamínov. Navyše takto pripravené jedlo nestráca farbu ani chuť, dokonca ani keď ho opakovane ohrievate.

Samozrejme, môžete pripravovať viac jedál naraz. Chute sa nemiešajú a všetko máte pripravené rýchlo a za rovnaký čas. Kvalitné parné rúry vás samy upozornia, kedy začať ohrievať ktoré jedlo, aby ste mali všetko hotové zároveň.

„Vďaka príprave jedla v pare zachránite väčšinu vitamínov a minerálov.​“ Profesor OKAY

 

Ako to funguje?

Základom je cirkulácia horúcej vodnej pary. Voda sa v spodnej časti hrnca (v zásobníku rúry) zahrieva a mení na paru. Tá putuje hore a ohrieva vložené potraviny. V hornej časti hrnca (rúry) potom chladnúca para kondenzuje na vodu a steká naspäť dole do zásobníka. Tento proces sa stále opakuje.

  Hlaví výhody

  V pare Vo vode Na panvici
Šetrné tepelné spracovanie
Príprava jedla bez tuku
Jedlo sa nepripaľuje
Príprava viacerých jedál naraz
Jednoduché čistenie

 

Líbí se vám tento článek?

Podobné články

Morphy Richards 48780

99,16 

s DPH 119,00 

Russell Hobbs 19270-56

33,25 

s DPH 39,90 

Orava HH-121

27,49 

s DPH 32,99 

Nákupný košík

0 ks / 0,00