Vivanco V-33839

Tovar je vypredaný

Vivanco V-33839

Kód výrobku: V33839
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Slúchadlá do uší

Vychutnajte si dunivé basy na svojich cestách! Štýlové slúchadlá s In-ear konštrukciou tlmia okolitý hluk a nechajú vyniknúť vašu skvelú hudbu! Vivanco predstavil slúchadlá s výborným pomerom cena/výkon, ktorý dokáže reprodukovať predovšetkým rock, metal a pop v kvalite, ktorá sa vyrovná oveľa drahším modelom konkurenčných značiek. Svojim basovým prejavom nadchnú každého zapáleného poslucháča modernej muziky.

Ak dáte prednosť číselne vyjadreným parametrom, potom vás iste zaujme frekvenčný rozsah, ktorý pokrýva pásmo od 18 Hz do 21 kHz, teda viac ako celé počuteľné spektrum. Nízka impedancia 16 Ohmov potom umožňuje použitie aj so slabými zdrojmi, akými sú MP3 prehrávače, tie majú spravidla problémy s výkonnými domácimi slúchadlami o impedancii aj niekoľko sto Ohmov. Čerešničkou na torte je pozlátený konektor, ktorý zlepšuje vedenie zvukového signálu a zabraňuje šumu a iným skresleniam.

In-ear konštrukcia má výborné vlastnosti na počúvanie hudby na cestách, predovšetkým v hlučnom prostredí, akým je električka, vlak alebo lietadlo. Štupľové slúchadlá tlmia okolitý hluk a vy sa tak môžete plne sústrediť na svoju hudobnú zbierku.

Nadšení budete i z dizajnu, ten je nielen moderný a esteticky príjemný, ale aj praktický. Napríklad plochý kábel je jedným z najlepších riešení, ktoré dokáže odolávať zamotávaniu kábla vo vrecku či puzdre. Samotné prevedenie slúchadiel je z kovu, čo prospieva životnosti i kvalite zvuku. Konektor 3,5mm jack je najbežnejší konektor, ktorý zaisťuje plnú kompatibilitu s MP3 prehrávačmi, mobilnými telefónmi i počítačmi.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape