Trust Mobi Headphone - white (20113)

Tovar je vypredaný

Trust Mobi Headphone - white (20113)

Kód výrobku: MOBIBILA
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Slúchadlá cez hlavu

Kvalitné slúchadlá Mobi od spoločnosti Trust ponúkajú predovšetkým štýlový dizajn a kvalitnou upraviteľnou konštrukciou.

Slúchadlá sa môžu pýšiť naozaj krásnym a štýlovým dizajnom, vďaka ktorému ich nosenie nebude spojené len s počúvaním hudby, ale stanú sa vašim módnym doplnkom. Jedinečný vzhľad je však len čerešničkou na torte plnej ďalších vynikajúcich funkcií. Medzi tie patrí aj kvalitná a pevná konštrukcia s upraviteľným hlavovým mostom, ktorá je však zároveň aj veľmi ľahká a skvele sa nosí. Most aj náušníky sú navyše polstrované, takže nosenie slúchadiel bude bezproblémové a ani po dlhšej dobe nebudú na obtiaž.

Zárukou vysokého zvukového výkonu sú potom nielen kvalitné 40mm meniče, ale aj frekvenčný rozsah 20 Hz až 20 kHz a citlivosť 105 dB.

Ďalšou veľkou výhodou slúchadiel je odnímateľný nezamotávajúci sa kábel. Na ňom je naviac umiestnené univerzálne tlačidlo diaľkového ovládania, v ktorom je zabudovaný aj mikrofón, s ktorým sa dajú napríklad prijímať hovory. Slúchadlá tak v okamihu využijete ako súpravu pre handsfree telefonovanie. Celé slúchadlá sú potom ľahko zložiteľné a zaručujú tak svoju kompaktnosť a jednoduché prenášanie.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape