TRUST GXT790-SB Spectra Gaming Bundle - red (22471)

Tovar je vypredaný

TRUST GXT790-SB Spectra Gaming Bundle - red (22471)

Kód výrobku: GXT79022471
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Slúchadlá cez hlavu

Spectra Gaming Bundle

Štýlový balík GXT790 Spectra Gaming Bundle si pre vás nachystal všetko, čo potrebujete pre naštartovanie svojej herné kariéry. V jedinom balení nájdete profesionálne slúchadlá, myš aj podložku – to všetko patrí do programu Trust Gaming, ktorý je zárukou spokojnosti všetkých hráčov počítačových hier.

 

 

Herné slúchadlá

Robustné herné slúchadlá Spectra Gaming sa pýšia výkonným zvukom a polstrovanými náušníkmi. Tie sa stanú zárukou nielen pohodlného nosenia, ale aj perfektného filtrovanie okolitých hlukov. Nastaviteľný mikrofón s dobrou citlivosťou zaistí zreteľnú komunikáciu so zvyškom vášho tímu.

 

 

Herná myš

Myš už na prvý pohľad zaujme štýlovým dizajnom, ktorý je však zároveň ergonomický a skvele padne do ruky. Ponúka tak skvele dostupné tlačidlá, medzi ktorými nájdete aj dve bočné pre rýchle ovládanie palcom. Jedným z nich tiež môžete nastaviť rozlíšenie myši až na hodnotu 4800 dpi a vybrať si tak, či potrebujete presne zamieriť alebo sa rýchlo otočiť.

 

 

Podložka

Podložka pod myš s optimalizovaným povrchom ponúkne skvelú základňu pre pohyby s vašou myšou. 250 x 210 milimetrov je viac ako dostatočná veľkosť a 3mm výška zaručí mäkký pocit pre vaše zápästie. Protišmyková úprava je potom zárukou maximálnej presnosti.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape