Trust GXT 540 Wired (20712)

Tovar je vypredaný

Trust GXT 540 Wired (20712)

Kód výrobku: GXT540
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Gamepady pre PC

Ak hľadáte kvalitný gamepad za príjemnú cenu, Trust GXT 540 Gamepad by mohol byť tým pravým. Užijete si s ním akčné hry ako na PS3,tak na PC i notebooku. Robustný gamepad dobre padne do ruky a ponúka jednoduché, intuitívne ovládanie pomocou 13 programovateľných tlačidiel, dvoch analógových joystickov a D-padu.Tlačidlo Homepre priamy prístup k hlavnej ponuke PS3. Tlačidla spúšte sú citlivé na tlak, čo hrám na PS 3 dodáva na realistickosti.

Ak hráte na Sony Playstation 3, je vám k dispozícii podpora všetkých funkcií, vrátane indikátorov PS3 ovládačov. Vstupná metóda XIM slúži pre automatické priradenie klávesov v počítačových hrách. Pre tých, ktorí pri hraní radi pohodlne sedia alebo ležia na gauči, je dobrou správou extra dlhý 3m kábel, vďaka ktorému nemusíte byť priamo pred obrazovkou počítača či PS 3. Odolný gamepad s mimoriadne pevnou konštrukciou zaručuje dlhú životnosť aj pri náruživom hraní. Pohodlné držanie vám umožní hrať bez prestania celé hodiny.

Trust GXT 540 Gamepad je kompatibilný s operačnými systémami Windows a so Sony Playstation 3. V balení nájdete návod na použitie, po ktorom budete môcť siahnuť, kedykoľvek si nebudete vedieť rady.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape