Trust GXT 330 XL Endurance (19999)

Tovar je vypredaný

Trust GXT 330 XL Endurance (19999)

Kód výrobku: 19999
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné slúchadlá

Trust GXT 330 XL Endurance Headset je náhlavná súprava so špičkovým ozvučením a ešte lepším dizajnom špeciálne určená pre herné konzoly. Hodiny nerušeného a spokojného používania vás budú sprevádzať v každej hernej či pracovnej udalosti. Kvalitné spracovanie zaručí dlhodobú životnosť aj v prípade každodennej záťaže. Roky evolúcie v rámci spoločnosti Trust priniesli veľa skúseností s počítačovými perifériami. Práve vďaka dlhoročnej praxi môžete očakávať slúchadlá plne zamerané na potreby bežného i každodenného užívateľa.

Moderný vzhľad

Ako pomocná sila sa predstavujú náušníky vo veľmi mäkkom prevedení, ktoré vďaka úplne uzavretej konštrukcii perfektne obklopia vaše uši, čím dokonale odfiltrujú všetky vonkajšie zvuky. Posledným vkusným detailom možno označiť 1 meter dlhý AUX kábel. Celkom jasný zámer je vidieť hneď na prvý pohľad - dizajn. Nadčasové moderné prevedenie pôsobí čírou krásou kombinovanou vkusnými doplnkami. Slúchadlá nabádajú k strhujúcim výkonom v maximálne dostupnej kvalite. Druhou veľmi znateľnou oblasťou vývoja sa stalo pohodlie pri používaní. Polstrovanie mosta cez hlavu sa nachádza presne tom správnom mieste a spoločne s nastaviteľnými pojazdami objíme vašu hlavu jemne a komfortne.

Netušená sila

Skvele pripravené reproduktory spracujú zvukové prejavy, tak dokonalým spôsobom, že sa budete cítiť prenesenie priamo do deja na monitore. Integrované reproduktory sa ďalej pýšia hlbokými basmi a čistým prejavom, čím dosahujú naprosto realistické podanie. Špičkové hudobné podanie oceníte pri hraní hier, kedy presne určíte polohu protihráča či v prípade počúvania veľmi kvalitnej hudby. Špeciálny herný softvér dodávaný na DVD umožní širokú škálu nastavení pre vašu presnú potrebu. Počas hrania či počúvania oceníte aj samostatný ovládač priamo na kábli. S jeho pomocou nebudete musieť spustiť oči z diania, ale jednoducho nahmatáte potrebné tlačidlá pre ovládanie hlasitosti, vypnutie zvuku a umlčanie mikrofónu.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape