Thrustmaster T300 RS - PS3, PS4 a PC 4160604

Tovar je vypredaný

Thrustmaster T300 RS - PS3, PS4 a PC 4160604

Kód výrobku: 4160604
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herná zóna

Perfektný herný volant Thrustmaster T300 RS pre najnáročnejších hráčov, ktorí chcú len to najlepšie. 28 cm volant, po celom obvode pokrytý spevnenou gumou a poskytujúci tú najrýchlejšiu fyzickú odozvu pri nárazoch a prekážkach, a kvalitné kovové pedále s vysokým rozsahom pohybu vám zaručujú dokonalý pôžitok pri hraní divokých pretekárskych hier z pohodlia svojej izby.

Váš pohyb volantom je snímaný bezkontaktnými magnetickými senzormi s technológiou H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology™), ktorá veľmi výrazne zvyšuje nielen presnosť volantu, ale aj plynulosť pohybu tam, kde plynulý byť má. Volant otočíte až o 1080°, čo sú plné 3 otáčky, pričom túto vlastnosť môžete obmedziť podľa svojich preferencií. Aby bol váš dojem čo najrealistickejšie a vy ste si mohli vychutnať adrenalínové hry naplno, je otáčanie volantu snímané so 16-bitovým rozlíšením, čo znamená, že volant dokáže rozlíšiť 65 536 polôh otočenia. Bezkontaktné snímanie navyše zaručuje, že sa presnosť nebude časom zhoršovať, pretože nebude dochádzať k fyzickému opotrebovaniu. Volant je odmontovateľný, aby ste mohli časom svoje herné auto vylepšovať. Hmotnosť celej sústavy je 1,2 kg.

Modul je kompatibilný s hernými platformami PS4™ a PS3™, pričom na PS4™ je zaručené automatické rozpoznanie hardvéru. Zariadenie je kompatibilné aj s PC.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape