Tefal PF 310138

Tovar je vypredaný

Tefal PF 310138

Kód výrobku: PF310138
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Domáca pekáreň Tefal PF 310138 vám umožní jednoducho pripraviť čerstvý chlieb u vás doma. Hravo tak upečiete nielen klasický chlieb, ale aj chlieb celozrnný alebo bezlepkový. Milovníci cestovín potom ocenia špeciálny program na prípravu cesta na rezance. Dokonca môžete s pomocou pekárne Tefal PF 310138 jednoducho vyrobiť i marmeládu. Razom tak objavíte nové možnosti vo vašej kuchyni. Nepriľnavá nádoba na pečenie pojme až 1000 g cesta, môžete však upiecť aj menšie bochníky s váhou 500 g alebo 750 g. Tiež farbu kôrky si môžete zvoliť z 3 možností - svetlú, strednú alebo tmavú.

Ovládanie pekárne Tefal PF 310138 je veľmi jednoduché vďaka intuitívnemu LCD displeju. Zoznam programov je napísaný priamo na veku, takže nemusíte zakaždým hľadať príručku. Funkcia odložený štart vám umožní piecť aj cez noc, takže ráno môžete raňajkovať čerstvé pečivo. Súčasťou príslušenstva je hnetací hák, odmerná lyžička, odmerka a kniha receptov.

15 programovzahŕňa: základný chlieb, francúzsky chlieb, celozrnný chlieb, rýchly celozrnný chlieb, sladký chlieb, rýchly sladký chlieb, super rýchly chlieb, bezlepkový chlieb, cesto, džem, buchty, cestoviny a pečenie bochníkov.

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape